Denizli'de 13 yaşında iki kız çocuğu kayıp!

12.06.2017 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 13 yaşında iki kız çocuğu kayıp!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde evden gezmeye çıkıyorum diye ayrılan 13 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor. Birlikte çıktığı arkadaşı da eve geri dönmemiş.

Denizli  Merkezefendi İlçesi'nde evden gezmeye çıkıyorum diye ayrılan  13 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor. Birlikte çıktığı arkadaşı da eve geri dönmemiş.   Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi'nde dün (Pazar) evden gezemeye gidiyorum diye ayrılan 13 yaşındaki Gamze S. eve bir daha dönmedi.   Pazar günü saat 12.00'de evden arkadaşı  Rabia Ç. ile gezmeye gitmek için ayrılan Gamze S.'den 24 saattir haber alınamıyor. Gamze S. annesinden izin alarak gezmek için evden çıktı.  Arkadaşı Rabia Ç. ile buluşup havuza gideceklerini söyledi.  Akşam olunca eve dönmeyen Gamze'nin annesi  kızının geç kaldığını düşünerek telefonla aradı. Zaman zaman çalan telefona cevap verilmediği, kimi zamanda telefonun kapalı olduğu belirtildi.   Gamze S.'nin annesi, birlikte gittikleri arkadaşı Rabia Ç.'nin annesini arayarak haber almak istedi. Ancak Rabia Ç.'nin annesinde kızlarının gelmediğini ve aradıklarını söyleyince, aileler telaşlandı. Durumu Polise bildirerek yardım istediler. Çocuk Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafında aranan Gamze S. (13) ve Rabia Ç. (13) hala bulunamadı.   Gamze S.'nin üzerinde beyaz tişört ve kot pantolon bulunurken, Rabia Ç.'nin üzerinde askeri yeşil tişört, kot pantolon ve şapka olduğu belirtildi. 24 saattir haber alınamayan genç kızları görenlerin polise (155) veya  05051228624  numaralı telefona haber verilmesi istendi.
Denizli Merkezefendi İlçesi'nde evden gezmeye çıkıyorum diye ayrılan 13 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor. Birlikte çıktığı arkadaşı da eve geri dönmemiş.

Denizli  Merkezefendi İlçesi'nde evden gezmeye çıkıyorum diye ayrılan  13 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor. Birlikte çıktığı arkadaşı da eve geri dönmemiş.

 

Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi'nde dün (Pazar) evden gezemeye gidiyorum diye ayrılan 13 yaşındaki Gamze S. eve bir daha dönmedi.

 

Pazar günü saat 12.00'de evden arkadaşı  Rabia Ç. ile gezmeye gitmek için ayrılan Gamze S.'den 24 saattir haber alınamıyor. Gamze S. annesinden izin alarak gezmek için evden çıktı.  Arkadaşı Rabia Ç. ile buluşup havuza gideceklerini söyledi.  Akşam olunca eve dönmeyen Gamze'nin annesi  kızının geç kaldığını düşünerek telefonla aradı. Zaman zaman çalan telefona cevap verilmediği, kimi zamanda telefonun kapalı olduğu belirtildi.

 

Gamze S.'nin annesi, birlikte gittikleri arkadaşı Rabia Ç.'nin annesini arayarak haber almak istedi. Ancak Rabia Ç.'nin annesinde kızlarının gelmediğini ve aradıklarını söyleyince, aileler telaşlandı. Durumu Polise bildirerek yardım istediler. Çocuk Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafında aranan Gamze S. (13) ve Rabia Ç. (13) hala bulunamadı.

 

Gamze S.'nin üzerinde beyaz tişört ve kot pantolon bulunurken, Rabia Ç.'nin üzerinde askeri yeşil tişört, kot pantolon ve şapka olduğu belirtildi. 24 saattir haber alınamayan genç kızları görenlerin polise (155) veya  05051228624  numaralı telefona haber verilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.