Denizli'de Ramazan etkinlikleri devam ediyor

YAŞAM 18.06.2017 - 16:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Denizli Gönüllü Teşeküller Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 26 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) katıldığı Ramazan Etkinlikleri Adalet parkında devam ediyor.

Denizli Gönüllü Teşeküller  Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 26 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) katıldığı Ramazan Etkinlikleri Adalet parkında devam ediyor.   Denizli Gönüllü Teşeküller  Platformu tarafından Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren Adalet Parkında hazırlanan alanda, 26 STK'nın açtığı stantlarda birbirinden değerli ürünler yer alırken aynı zamanda yayın kuruluşlarına ait dini kitap ve Kur'an-ı Kerim'lerde yer alıyor.   Vatandaşların Ramazan ayında yoğun ilgi gösterdiği Adalet Parkı'nda, ilk günlerde havaların yağışlı olması nedeniyle sönük geçen etkinlik, havaların ısınmasıyla yoğun bir ilginin odağı haline geldi. Açılan stantlarda, Ramazana has ürünlerin satışının yanı sır yardım kuruluşlarının zekat fitre ve teberru yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmaları da yer alıyor. Etkinlik çerçevesin bayanların özellikle hint kınası ile yapılan figürlere ilgi gösterdiği satanda, takı, süs eşyası, dini kitaplar, Kur'an-ı Kerim'lere yoğun ilgi gözlendi.   Ramazanın ilk günlerinde havanın yağışlı olması nedeniyle aksaklıkların meydana geldiği belirtilirken, etkinliğin Bayramdan sonra 2 hafta daha süreceği dile getirildi.
Denizli Gönüllü Teşeküller Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 26 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) katıldığı Ramazan Etkinlikleri Adalet parkında devam ediyor.

Denizli Gönüllü Teşeküller  Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 26 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) katıldığı Ramazan Etkinlikleri Adalet parkında devam ediyor.

 

Denizli Gönüllü Teşeküller  Platformu tarafından Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren Adalet Parkında hazırlanan alanda, 26 STK'nın açtığı stantlarda birbirinden değerli ürünler yer alırken aynı zamanda yayın kuruluşlarına ait dini kitap ve Kur'an-ı Kerim'lerde yer alıyor.

 

Vatandaşların Ramazan ayında yoğun ilgi gösterdiği Adalet Parkı'nda, ilk günlerde havaların yağışlı olması nedeniyle sönük geçen etkinlik, havaların ısınmasıyla yoğun bir ilginin odağı haline geldi.


Açılan stantlarda, Ramazana has ürünlerin satışının yanı sır yardım kuruluşlarının zekat fitre ve teberru yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmaları da yer alıyor. Etkinlik çerçevesin bayanların özellikle hint kınası ile yapılan figürlere ilgi gösterdiği satanda, takı, süs eşyası, dini kitaplar, Kur'an-ı Kerim'lere yoğun ilgi gözlendi.

 

Ramazanın ilk günlerinde havanın yağışlı olması nedeniyle aksaklıkların meydana geldiği belirtilirken, etkinliğin Bayramdan sonra 2 hafta daha süreceği dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.