Denizli'nin o ilçesinde sobalar hala yanıyor

DENİZLİ 20.06.2017 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'nin o ilçesinde sobalar hala yanıyor

Denizli'nin en soğuk kışını yaşayan ilçesi Çameli'de Haziran ayının sonlarına gelmesine rağmen hala sobalar yanıyor.

Denizli'nin o ilçesinde sobalar hala yanıyor   Denizli'nin en soğuk kışını yaşayan ilçesi Çameli'de Haziran ayının sonlarına gelmesine rağmen hala sobalar yanıyor.   Denizli Çameli ilçesi Haziran'da üşüyor. Türkiye'nin batı bölgelerinde yaz sıcaklarının hüküm sürdüğü bu günlerde ilçede son baharda kurulan sobaların halen kaldırılmadığı belirtildi. İlçe halkının Ramazan ayında hava sıcaklıkların yükselmemesi ve yağışların devam etmesi sonucu özellikle iftar ve sonrasında havanın soğuk olmasından dolayı sobalarını yaktıkları gözlemlendi.    “SOBALARIMIZI HALEN KALDIRMADIK” Çameli'de akşam saatlerinde soğuk havanın etkisini arttırmasıyla birlikte birçok evde soba ve kaloriferler yanmaya devam ediyor.Haziran ayının son haftasına gelinmesine rağmen,Çamelili vatandaşlar gardıroplarına yerleştirdikleri kışlık kıyafetlerini tekrar çıkararak yeniden giymeye başladılar. Soğuk havanın yanı sıra oruç oldukları için de çok üşüdüklerini söyleyen vatandaşlar ise birçok evde sobaların hala yakılmaya devam edildiğini belirtti. Sobalarını halen kaldırmadıklarını belirten vatandaşlar, "ilk defa bu yıl Haziran ayının sonunu kadar soba yaktığımıza tanık olduk" dediler. 
Denizli'nin en soğuk kışını yaşayan ilçesi Çameli'de Haziran ayının sonlarına gelmesine rağmen hala sobalar yanıyor.

Denizli'nin o ilçesinde sobalar hala yanıyor

 

Denizli'nin en soğuk kışını yaşayan ilçesi Çameli'de Haziran ayının sonlarına gelmesine rağmen hala sobalar yanıyor.

 

Denizli Çameli ilçesi Haziran'da üşüyor. Türkiye'nin batı bölgelerinde yaz sıcaklarının hüküm sürdüğü bu günlerde ilçede son baharda kurulan sobaların halen kaldırılmadığı belirtildi. İlçe halkının Ramazan ayında hava sıcaklıkların yükselmemesi ve yağışların devam etmesi sonucu özellikle iftar ve sonrasında havanın soğuk olmasından dolayı sobalarını yaktıkları gözlemlendi.

 

 “SOBALARIMIZI HALEN KALDIRMADIK”

Çameli'de akşam saatlerinde soğuk havanın etkisini arttırmasıyla birlikte birçok evde soba ve kaloriferler yanmaya devam ediyor.Haziran ayının son haftasına gelinmesine rağmen,Çamelili vatandaşlar gardıroplarına yerleştirdikleri kışlık kıyafetlerini tekrar çıkararak yeniden giymeye başladılar. Soğuk havanın yanı sıra oruç oldukları için de çok üşüdüklerini söyleyen vatandaşlar ise birçok evde sobaların hala yakılmaya devam edildiğini belirtti. Sobalarını halen kaldırmadıklarını belirten vatandaşlar, "ilk defa bu yıl Haziran ayının sonunu kadar soba yaktığımıza tanık olduk" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.