Merkeze atanan vali Altıparmak'a atıf edilen şiir

GÜNDEM 22.06.2017 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkeze atanan vali Altıparmak'a atıf edilen şiir

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'a gönderilen şiir dikkat çekerken, şiiri sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti.

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'a  gönderilen şiir dikkat çekerken, şiiri sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti.   Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile  41 ilin valisi değişti. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ında aralarında bulunduğu 19 vali merkez valiliğine atandı.   Vali Altıparmak'ın merkez valiliğine atanması sonrası tarafına, edebiyatımıza "Seyyah-ı Fakir Evliya Çelebi" mizahi tipini kazandıran, sözlerini yazdığı “Türkiyem” şarkısı ile gönüllere taht kuran Dilaver Cebeci'ye ait  " Nur Dağı'ndan Gelenler" adlı şiiri paylaştı.   Şiirde;  "Kutlu seferlerden zaferle dönüp, Ala sayvanlarda toya geldiler.. Din-ü devlet ile mülk-ü millete, Asi olmadılar uya geldiler..."dizeleri özellikle dikkatleri çekerken, Altıparmak'ın görevini icra ettiğini ve merkeze zaferle döndüğü, aynı zamanda verilen emir ve yapılan görevlendirmelere baş kaldırarak asla itaatsizlik etmediği manasında yorumlandı.   Altıparmak yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi. "Merkez Valiliğine atanmam üzerine tarafıma gönderilen bir şiir: Bu Toy'a katkı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.   İşte Altıparmak'ın paylaştığı o şiir!  
Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'a gönderilen şiir dikkat çekerken, şiiri sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti.

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'a  gönderilen şiir dikkat çekerken, şiiri sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti.

 

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile  41 ilin valisi değişti. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ında aralarında bulunduğu 19 vali merkez valiliğine atandı.

 

Vali Altıparmak'ın merkez valiliğine atanması sonrası tarafına, edebiyatımıza "Seyyah-ı Fakir Evliya Çelebi" mizahi tipini kazandıran, sözlerini yazdığı “Türkiyem” şarkısı ile gönüllere taht kuran Dilaver Cebeci'ye ait  " Nur Dağı'ndan Gelenler" adlı şiiri paylaştı.

 

Şiirde;  "Kutlu seferlerden zaferle dönüp, Ala sayvanlarda toya geldiler.. Din-ü devlet ile mülk-ü millete, Asi olmadılar uya geldiler..."dizeleri özellikle dikkatleri çekerken, Altıparmak'ın görevini icra ettiğini ve merkeze zaferle döndüğü, aynı zamanda verilen emir ve yapılan görevlendirmelere baş kaldırarak asla itaatsizlik etmediği manasında yorumlandı.

 

Altıparmak yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi. "Merkez Valiliğine atanmam üzerine tarafıma gönderilen bir şiir: Bu Toy'a katkı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

İşte Altıparmak'ın paylaştığı o şiir!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.