Mahmut Oğuz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

GÜNDEM 23.06.2017 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mahmut Oğuz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Oğuz’dan Ramazan Bayramı Mesajı   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı     Değerli Milli Eğitim Ailesi;   Gönüllerimizi sevginin, saygının, hoşgörünün, merhametin, yardımlaşmanın, barış ve kardeşliğin ışıklarıyla aydınlatan bayramlarımız, aynı zamanda iyilik ve güzelliklere açılan birer kapıdır. Özünde var olan yakınlaşma, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik duyguları ile hayatımızın çepeçevre kuşatan “Ramazan Bayramı” bize insanlık adına güzellikleri yaşatan bu bayramlarımızdan birisidir.   Toplumları kaynaştıran, bütünleştiren, üzüntüde ve kıvançta birleştiren bayramların,  fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiği inancıyla;   Çalışma arkadaşlarımın, yönetici, öğretmen, memur, hizmetli ve tüm Milli Eğitim çalışanlarının aileleri ile birlikte, öğrencilerimin ve velilerimizin birlik, beraberlik, dayanışma, karşılıklı sevgi, saygı duyguları içinde bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, daha nice bayramlara ulaşmak, temennisi ile sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.    
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Oğuz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

 

 

Değerli Milli Eğitim Ailesi;

 

Gönüllerimizi sevginin, saygının, hoşgörünün, merhametin, yardımlaşmanın, barış ve kardeşliğin ışıklarıyla aydınlatan bayramlarımız, aynı zamanda iyilik ve güzelliklere açılan birer kapıdır. Özünde var olan yakınlaşma, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik duyguları ile hayatımızın çepeçevre kuşatan “Ramazan Bayramı” bize insanlık adına güzellikleri yaşatan bu bayramlarımızdan birisidir.

 

Toplumları kaynaştıran, bütünleştiren, üzüntüde ve kıvançta birleştiren bayramların,  fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiği inancıyla;

 

Çalışma arkadaşlarımın, yönetici, öğretmen, memur, hizmetli ve tüm Milli Eğitim çalışanlarının aileleri ile birlikte, öğrencilerimin ve velilerimizin birlik, beraberlik, dayanışma, karşılıklı sevgi, saygı duyguları içinde bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, daha nice bayramlara ulaşmak, temennisi ile sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.