Denizli'de karıncaların ibretlik görüntüsü

DENİZLİ 27.06.2017 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de karıncaların ibretlik görüntüsü

Denizli Merkezefendi İlçesinde kameralara yansıyan görüntü, son günlerde birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna ışık tutuyor. Küçük karıncaların kendilerinden 10 kat daha büyük olan karınca ile ibretlik mücadelesi seyredilmeye değer.

Denizli  Merkezefendi İlçesinde kameralara yansıyan görüntü, son günlerde birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna ışık tutuyor. Küçük karıncaların kendilerinden 10 kat daha büyük olan karınca ile ibretlik mücadelesi  seyredilmeye değer.   Merkezefendi ilçesi Gümüşler Yeni Mahallede evlerinin bahçesinde oturan ve bir anda olaya şahit olan O. K. isimli vatandaş, telefonunun kamerasını aktif hale getirdi. O. K. ilk başta yüzlerce küçük karıncanın arasına giren ve onlardan 10 kat daha büyük olduğu halde onlara bir şey yapmadığı dikkatini çekince gıptayla baktığını söyledi.   Daha sonra küçük karıncaların yem olarak taşıdıkları bir böceği ellerinden almaya çalışan büyük karınca , neye uğradığını şaşırdı. Bir anda onlarca küçük karıncanın saldırısına maruz kalan büyük karınca kaçmak için elinden geleni yaptı. Karıncaların birlik ve beraberlik içerisinde saldırdıkları büyük karınca, bir hamleyle arbededen uzaklaştı. Büyük karınca kurtulduğunu zannederken inatçı 3 küçük karınca pes etmedi.  Ayaklarından yakalayan ve hareketini kısıtlayan karıncalar büyük karıncaya ecel terleri döktürdü. Sonunda bir yolunu bulup kaçmayı başaran büyük karınca canını zor kurtardı.   Son günlerde Türkiye ve İslam coğrafyasında yaşanan saldırı ve oyunlara karşı birlik ve beraberliğin sıkça vurgulandığı göz önüne alınırsa, bu birlik ve beraberlik neticesinde yenilemeyecek gücün olmadığı, karıncaların bu savaşında gözler önüne serildi.   KARINCALARIN İŞTE O İBRETLİK GÖRÜNTÜSÜ  
Denizli Merkezefendi İlçesinde kameralara yansıyan görüntü, son günlerde birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna ışık tutuyor. Küçük karıncaların kendilerinden 10 kat daha büyük olan karınca ile ibretlik mücadelesi seyredilmeye değer.

Denizli  Merkezefendi İlçesinde kameralara yansıyan görüntü, son günlerde birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna ışık tutuyor. Küçük karıncaların kendilerinden 10 kat daha büyük olan karınca ile ibretlik mücadelesi  seyredilmeye değer.

 

Merkezefendi ilçesi Gümüşler Yeni Mahallede evlerinin bahçesinde oturan ve bir anda olaya şahit olan O. K. isimli vatandaş, telefonunun kamerasını aktif hale getirdi. O. K. ilk başta yüzlerce küçük karıncanın arasına giren ve onlardan 10 kat daha büyük olduğu halde onlara bir şey yapmadığı dikkatini çekince gıptayla baktığını söyledi.

 

Daha sonra küçük karıncaların yem olarak taşıdıkları bir böceği ellerinden almaya çalışan büyük karınca , neye uğradığını şaşırdı. Bir anda onlarca küçük karıncanın saldırısına maruz kalan büyük karınca kaçmak için elinden geleni yaptı. Karıncaların birlik ve beraberlik içerisinde saldırdıkları büyük karınca, bir hamleyle arbededen uzaklaştı. Büyük karınca kurtulduğunu zannederken inatçı 3 küçük karınca pes etmedi.  Ayaklarından yakalayan ve hareketini kısıtlayan karıncalar büyük karıncaya ecel terleri döktürdü. Sonunda bir yolunu bulup kaçmayı başaran büyük karınca canını zor kurtardı.

 

Son günlerde Türkiye ve İslam coğrafyasında yaşanan saldırı ve oyunlara karşı birlik ve beraberliğin sıkça vurgulandığı göz önüne alınırsa, bu birlik ve beraberlik neticesinde yenilemeyecek gücün olmadığı, karıncaların bu savaşında gözler önüne serildi.

 

KARINCALARIN İŞTE O İBRETLİK GÖRÜNTÜSÜ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.