Denizli Merve'yi arıyor!

DENİZLİ 29.06.2017 - 13:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Merve'yi arıyor!

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 15 yaşındaki genç kız dün evden dışarı çıktı bir daha geri dönmedi. Genç kız her yerde aranıyor.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 15 yaşındaki genç kız dün evden dışarı çıktı bir daha geri dönmedi. Genç kız her yerde aranıyor.   Pamukkale İlçesi, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden 15 yaşındaki Merve Ötkün, dün sabah 08.00 sularında evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Baba Hamza Ötkün ile görüşen haber merkezimiz, kızlarının neden kaybolduğunu bilmediklerini, kızlarının herhangi bir sorunu olamadığını belirtti. Aile sabah işe gittikten sonra evden ayrılan Merve'den bir daha haber alamadı. Akşam olduğunda kızlarının eve dönmediği ve bir daha haber alamayan aile, her yerde kızlarını aradı. Gidebileceği tüm yerlere baktıktan sonra netice alamayan aile, Denizli Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek kızlarının kaybolduğu ihbarında bulundu. Şuana kadar herhangi bir gelişme yaşanmadığı olayda aile kızlarına kavuşmayı bekliyor. Baba Hamza Ötkün, kızını gören, tanıyan veya yerini bilen kişilerin en yakın karakola bilgi vermelerini izterken, polisi veya 0 536 605 12 15 nolu telefonu aramasını istedi.
Denizli Pamukkale İlçesi'nde 15 yaşındaki genç kız dün evden dışarı çıktı bir daha geri dönmedi. Genç kız her yerde aranıyor.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 15 yaşındaki genç kız dün evden dışarı çıktı bir daha geri dönmedi. Genç kız her yerde aranıyor.

 

Pamukkale İlçesi, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden 15 yaşındaki Merve Ötkün, dün sabah 08.00 sularında evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Baba Hamza Ötkün ile görüşen haber merkezimiz, kızlarının neden kaybolduğunu bilmediklerini, kızlarının herhangi bir sorunu olamadığını belirtti. Aile sabah işe gittikten sonra evden ayrılan Merve'den bir daha haber alamadı.


Akşam olduğunda kızlarının eve dönmediği ve bir daha haber alamayan aile, her yerde kızlarını aradı. Gidebileceği tüm yerlere baktıktan sonra netice alamayan aile, Denizli Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek kızlarının kaybolduğu ihbarında bulundu. Şuana kadar herhangi bir gelişme yaşanmadığı olayda aile kızlarına kavuşmayı bekliyor.


Baba Hamza Ötkün, kızını gören, tanıyan veya yerini bilen kişilerin en yakın karakola bilgi vermelerini izterken, polisi veya 0 536 605 12 15 nolu telefonu aramasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.