Denizlili vatandaşın isteği Başkan Zolan'ı gülümsetecek

DENİZLİ 30.06.2017 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili vatandaşın isteği Başkan Zolan'ı gülümsetecek

Denizli'de hava sıcaklıklarının bayramdan sonra artması vatandaşları bunaltmaya devam ediyor.Sıcaktan bunalan Denizlili vatandaşın Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan isteği ise gülümsetecek cinsten.

Denizli'de hava sıcaklıklarının bayramdan sonra artması vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Sıcaktan bunalan Denizlili vatandaşın Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan isteği ise gülümsetecek cinsten.   Denizli'de hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerinde seyretmesi vatandaşların dışarıda gezmesine engel oluyor. Denizli'de sosyal medyada önemli yer edinen,Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu  isimli grupta, hava sıcaklıklarından bunalan Kadir İnci D. isimli vatandaş paylaştığı fotoğraf ve yaptığı yorum herkesi gülümsetti. Paylaştığı fotoğrafta şehrin bir bölgesine yerleştirilmiş klima ile serinletildiğini ima ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Osmaz Zolan'dan istekte bulundu. Yaptığı paylaşımda Kadir İnci D., "Osman Başkan duy sesimizi. Şehrin 3-5 noktasına bunlardan istiyoruz : ) " şeklinde oldu.   Yapılan paylaşım kısa sürede yüksek ölçüde beğeni alırken, yapılan yorumlarla destek aldı. Osman Başkanın vatandaşın bu isteğine nasıl karşılık vereceğini bilmiyoruz ama, gördüğünde eminiz oda gülümseyecektir. :)   İşte O paylaşım;    
Denizli'de hava sıcaklıklarının bayramdan sonra artması vatandaşları bunaltmaya devam ediyor.Sıcaktan bunalan Denizlili vatandaşın Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan isteği ise gülümsetecek cinsten.

Denizli'de hava sıcaklıklarının bayramdan sonra artması vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Sıcaktan bunalan Denizlili vatandaşın Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan isteği ise gülümsetecek cinsten.

 

Denizli'de hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerinde seyretmesi vatandaşların dışarıda gezmesine engel oluyor. Denizli'de sosyal medyada önemli yer edinen,Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu  isimli grupta, hava sıcaklıklarından bunalan Kadir İnci D. isimli vatandaş paylaştığı fotoğraf ve yaptığı yorum herkesi gülümsetti. Paylaştığı fotoğrafta şehrin bir bölgesine yerleştirilmiş klima ile serinletildiğini ima ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Osmaz Zolan'dan istekte bulundu. Yaptığı paylaşımda Kadir İnci D., "Osman Başkan duy sesimizi. Şehrin 3-5 noktasına bunlardan istiyoruz : ) " şeklinde oldu.

 

Yapılan paylaşım kısa sürede yüksek ölçüde beğeni alırken, yapılan yorumlarla destek aldı. Osman Başkanın vatandaşın bu isteğine nasıl karşılık vereceğini bilmiyoruz ama, gördüğünde eminiz oda gülümseyecektir. :)

 

İşte O paylaşım;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.