Denizli'de kayıp oğlunu bulmak için dedektif gibi çalıştı

DENİZLİ 01.07.2017 - 13:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kayıp oğlunu bulmak için dedektif gibi çalıştı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 8. sınıf öğrencisi Yiğit Alp Özdemir'den müjdeli haber geldi.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 8. sınıf öğrencisi Yiğit Alp Özdemir'den müjdeli haber geldi.   Pamukkale İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden, Zehra-Nihat Moralıoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Yiğit Alp Özdemir'den dünden itibaren haber alınamıyordu. Bu sabah yaptığımız haberden sonra devam eden aramalar sonuç verdi. Baba Ahmet Özdemir'in dikkati Yiğit Alp'e ulaşmayı sağladı.    Dün saat 12.00 sularında sanayide bulunan dedesine ait dükkandan ayrılan ve daha sonra bir internet kafeye giden daha sonra en son akşam saat 21:00 sularında Pınarken tarafından görülen Yiğit Alp'ten bir daha haber alınamadı.   Baba Özdemir'in  tüm aramalarına rağmen bulunamayan Yiğit Alp, Denizli Çocuk Şube Büro Amirliği ekiplerine kayıp ihbarında bulundu.   BABANIN DİKKATİ  OĞLUNUN BULUNMASINA NEDEN OLDU Yiğit Alp'ten haber alamayan aile arama çalışmalarına devam etti. Oğullarının daha önce girdiği bilgisayarda açık unuttuğu sosyal medya hesabında konuştuğu arkadaşını gören baba Ahmet Özdemir, hemen görüştüğü arkadaşına ulaştı. Durumu arkadaşına anlatan baba, oğluna bir şey belli etmememsini ve nerede olduğunu öğrenmesi için yardım istedi. Arkadaşına bulunduğu internet kafeden bir fotoğraf atarak bulunduğu yeri gösterince, baba harekete geçti. Hemen yola çıkan baba ve aile tüm internet kafeleri gezmeye ve araştırmaya başladı. Kısa süre sonra Çınar bölgesinde bir kafede oğlunu bulan baba Özdemir rahat bir nefes aldı.   GECE ARABADA YATTI BUGÜNDE ANTALYA'YA GİDECEKMİŞ Haber merkezimizin görüştüğü baba Ahmet Özdemir, oğlunun dün sosyal medya hesabından uzun süre görüştüğü arkadaşı ile konuşması uzayınca geceyi bir arabanın içinde geçirdiğini, bugün ise dedesinden aldığı parayla Antalya'ya gitmek için hazırlandığını belirtti. Oğlunu bulmak için dedektif gibi çalışan baba oğlunu bulunca, ifade vermek için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne ifade vermek için gittiklerini söyledi.
Denizli Pamukkale İlçesi'nde 8. sınıf öğrencisi Yiğit Alp Özdemir'den müjdeli haber geldi.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 8. sınıf öğrencisi Yiğit Alp Özdemir'den müjdeli haber geldi.

 

Pamukkale İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden, Zehra-Nihat Moralıoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Yiğit Alp Özdemir'den dünden itibaren haber alınamıyordu. Bu sabah yaptığımız haberden sonra devam eden aramalar sonuç verdi. Baba Ahmet Özdemir'in dikkati Yiğit Alp'e ulaşmayı sağladı.

 

 Dün saat 12.00 sularında sanayide bulunan dedesine ait dükkandan ayrılan ve daha sonra bir internet kafeye giden daha sonra en son akşam saat 21:00 sularında Pınarken tarafından görülen Yiğit Alp'ten bir daha haber alınamadı.

 

Baba Özdemir'in  tüm aramalarına rağmen bulunamayan Yiğit Alp, Denizli Çocuk Şube Büro Amirliği ekiplerine kayıp ihbarında bulundu.

 

BABANIN DİKKATİ  OĞLUNUN BULUNMASINA NEDEN OLDU

Yiğit Alp'ten haber alamayan aile arama çalışmalarına devam etti. Oğullarının daha önce girdiği bilgisayarda açık unuttuğu sosyal medya hesabında konuştuğu arkadaşını gören baba Ahmet Özdemir, hemen görüştüğü arkadaşına ulaştı. Durumu arkadaşına anlatan baba, oğluna bir şey belli etmememsini ve nerede olduğunu öğrenmesi için yardım istedi. Arkadaşına bulunduğu internet kafeden bir fotoğraf atarak bulunduğu yeri gösterince, baba harekete geçti. Hemen yola çıkan baba ve aile tüm internet kafeleri gezmeye ve araştırmaya başladı. Kısa süre sonra Çınar bölgesinde bir kafede oğlunu bulan baba Özdemir rahat bir nefes aldı.

 

GECE ARABADA YATTI BUGÜNDE ANTALYA'YA GİDECEKMİŞ

Haber merkezimizin görüştüğü baba Ahmet Özdemir, oğlunun dün sosyal medya hesabından uzun süre görüştüğü arkadaşı ile konuşması uzayınca geceyi bir arabanın içinde geçirdiğini, bugün ise dedesinden aldığı parayla Antalya'ya gitmek için hazırlandığını belirtti. Oğlunu bulmak için dedektif gibi çalışan baba oğlunu bulunca, ifade vermek için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne ifade vermek için gittiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.