Denizli Sarayköy ilçesinde tanker faciasında resmi açıklama yapıldı

DENİZLİ 04.07.2017 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Sarayköy ilçesinde tanker faciasında resmi açıklama yapıldı

Denizli Valiliği'nden yapılan resmi açıklamada, bugün sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında yaşanan tanker faciasında 2 kişi öldü 14 kişi yaralandı 2 çocuğunda arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Denizli Valiliği'nden yapılan resmi açıklamada, bugün sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında yaşanan tanker faciasında  2 kişi öldü 14 kişi yaralandı 2 çocuğunda arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.   Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "4 Temmuz 2017 tarihinde saat 01.00 sularında Aydın-Denizli yolu (Sarayköy Depaş Karşısı) mevkiinde sürücü Melih Diğrek idaresindeki 45 AY 241 plakalı LPG tankeri aracı Aydın istikametinden Denizli istikametine seyir halinde iken  Sarayköy ilçesi km 10+800mt. ye geldiğinde önce önünde seyreden sürücü İbrahim Şama idaresindeki Fransa plakalı CD 259 JP plakalı hususi otoya arkadan çarptı. Ardından da Sarayköy’den gelip orta ayıracı üzerinde bekleyen Sarayköy'deki yangına müdahale için iş makinesi taşıyan sürücü Hüseyin Avcı idaresindeki 20 YS 346 plakalı çekiciye çarpması neticesinde çok araçlı, ölümlü , yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada; Melih Diğrek ve Hüseyin Avcı isimli vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, kayıp olan Zeynep Şama ve Efe Şama isimli vatandaşlarımızı ise arama çalışmaları devam etmektedir. Kazada yaralanan vatandaşlarımız; İbrahim Şama, Gülser Şama, Hüseyin Görkem Şama, Zafer Demir, Ali Ulu, Mustafa Yılmaz, Semra Akşit, Kahraman Çelik, Murat Armağan, Adnan Kahraman, Adnan Özdemir, Harun Yerkürk ve Mevlüt Ayhan’ın ise PAÜ, Denizli Devlet ve ServergaziDevlet Hastanelerinde tedavileri devam etmektedir.   Denizli Vali Vekili Hakkı Ünal; "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz" dedi.
Denizli Valiliği'nden yapılan resmi açıklamada, bugün sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında yaşanan tanker faciasında 2 kişi öldü 14 kişi yaralandı 2 çocuğunda arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Denizli Valiliği'nden yapılan resmi açıklamada, bugün sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında yaşanan tanker faciasında  2 kişi öldü 14 kişi yaralandı 2 çocuğunda arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "4 Temmuz 2017 tarihinde saat 01.00 sularında Aydın-Denizli yolu (Sarayköy Depaş Karşısı) mevkiinde sürücü Melih Diğrek idaresindeki 45 AY 241 plakalı LPG tankeri aracı Aydın istikametinden Denizli istikametine seyir halinde iken  Sarayköy ilçesi km 10+800mt. ye geldiğinde önce önünde seyreden sürücü İbrahim Şama idaresindeki Fransa plakalı CD 259 JP plakalı hususi otoya arkadan çarptı. Ardından da Sarayköy’den gelip orta ayıracı üzerinde bekleyen Sarayköy'deki yangına müdahale için iş makinesi taşıyan sürücü Hüseyin Avcı idaresindeki 20 YS 346 plakalı çekiciye çarpması neticesinde çok araçlı, ölümlü , yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kazada; Melih Diğrek ve Hüseyin Avcı isimli vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, kayıp olan Zeynep Şama ve Efe Şama isimli vatandaşlarımızı ise arama çalışmaları devam etmektedir. Kazada yaralanan vatandaşlarımız; İbrahim Şama, Gülser Şama, Hüseyin Görkem Şama, Zafer Demir, Ali Ulu, Mustafa Yılmaz, Semra Akşit, Kahraman Çelik, Murat Armağan, Adnan Kahraman, Adnan Özdemir, Harun Yerkürk ve Mevlüt Ayhan’ın ise PAÜ, Denizli Devlet ve ServergaziDevlet Hastanelerinde tedavileri devam etmektedir.

 

Denizli Vali Vekili Hakkı Ünal; "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.