Denizli'de avcılar ve atıcılar bu etkinlikte buluşacak

DENİZLİ 06.07.2017 - 14:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de avcılar ve atıcılar bu etkinlikte buluşacak

Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü (DENGAD) tarafından organize edilen ve Çardak Belediyesi'nin katkılarıyla 6. Geleneksel Amatör Trap Havalı Tüfek tanıtımı ve atış yarışması düzenlenecek.

Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü (DENGAD)  tarafından organize edilen ve Çardak Belediyesi'nin katkılarıyla 6. Geleneksel Amatör  Trap Havalı Tüfek tanıtımı ve atış yarışması düzenlenecek.   Denizli Çardak atış poligonunda düzenlenecek etkinlikte katılımcılar hem yarışacak hemde aileleri ile piknik yapacaklar. Yarışmalara çevre illerden de katılımın olacağı etkinlik, 8 Temmuz'da antrenman yapacak, 9 Temmuz'da yarışmaya katılacaklar. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk'ün de katılacağı programda konuşma yapması bekleniyor.   Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Ertaş Hamurcu, yarışmaya katılacak sporcuların ve etkinliğimize katılacak olan vatandaşlar için eğlenecekleri ve piknik alanlarımızda güzel vakit geçirmeleri için hazırlıkların yapıldığını belirtti. Profesyonel sporcu Osman Uyaroğlu DENGAD olarak, atıcılar ve avcıları bir çatı altında toplayarak kaynaşmalarını ve sağlıklı bir ortamda yarışmalarını sağladıklarını belirtti. Düzenlenen programda sadece yarışma değil çeşitli türde havalı av tüfeklerinin de tanıtımının yapılacağı bir organizasyon olacağı söylendi.   DENGAD olarak gerçekleştireceğimiz bu organizasyona tüm av meraklılarını ve Denizli halkımızı bekliyoruz dendi.
Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü (DENGAD) tarafından organize edilen ve Çardak Belediyesi'nin katkılarıyla 6. Geleneksel Amatör Trap Havalı Tüfek tanıtımı ve atış yarışması düzenlenecek.

Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü (DENGAD)  tarafından organize edilen ve Çardak Belediyesi'nin katkılarıyla 6. Geleneksel Amatör  Trap Havalı Tüfek tanıtımı ve atış yarışması düzenlenecek.

 

Denizli Çardak atış poligonunda düzenlenecek etkinlikte katılımcılar hem yarışacak hemde aileleri ile piknik yapacaklar. Yarışmalara çevre illerden de katılımın olacağı etkinlik, 8 Temmuz'da antrenman yapacak, 9 Temmuz'da yarışmaya katılacaklar. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk'ün de katılacağı programda konuşma yapması bekleniyor.

 

Denizli Genç Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Ertaş Hamurcu, yarışmaya katılacak sporcuların ve etkinliğimize katılacak olan vatandaşlar için eğlenecekleri ve piknik alanlarımızda güzel vakit geçirmeleri için hazırlıkların yapıldığını belirtti. Profesyonel sporcu Osman Uyaroğlu DENGAD olarak, atıcılar ve avcıları bir çatı altında toplayarak kaynaşmalarını ve sağlıklı bir ortamda yarışmalarını sağladıklarını belirtti. Düzenlenen programda sadece yarışma değil çeşitli türde havalı av tüfeklerinin de tanıtımının yapılacağı bir organizasyon olacağı söylendi.

 

DENGAD olarak gerçekleştireceğimiz bu organizasyona tüm av meraklılarını ve Denizli halkımızı bekliyoruz dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.