Denizli Karataş'ta yangın: 8 dönümlük alan kül oldu

DENİZLİ 10.07.2017 - 07:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Karataş'ta yangın: 8 dönümlük alan kül oldu

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir piknik alanında çıkan yangında 8 dönüm ormanlık alan kül oldu.

Denizli  Pamukkale İlçesi'nde bir piknik alanında çıkan yangında 8 dönüm ormanlık alan kül oldu.   Karataş Mahallesi'nde bulunan piknik alanında dün saat 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi. Orman yangınına ekipler 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale etti. Yarım saatlik çalışma sonunda kontrol altına alınan yangında 8 dönüm ormanlık alan küle döndü.   Bölgede soğutma çalışmalarına başlanırken, polis yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.  
Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir piknik alanında çıkan yangında 8 dönüm ormanlık alan kül oldu.

Denizli  Pamukkale İlçesi'nde bir piknik alanında çıkan yangında 8 dönüm ormanlık alan kül oldu.

 

Karataş Mahallesi'nde bulunan piknik alanında dün saat 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi. Orman yangınına ekipler 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale etti. Yarım saatlik çalışma sonunda kontrol altına alınan yangında 8 dönüm ormanlık alan küle döndü.

 

Bölgede soğutma çalışmalarına başlanırken, polis yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.