Denizli Emniyet Müdürlüğünden uyuşturucu tacirlerine darbe

DENİZLİ 10.07.2017 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürlüğünden uyuşturucu tacirlerine darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda Antalya Yolu üzerinden Denizli istikametine seyir halinde olan bir ticari taksi durumundan şüphelenilerek durduruldu. Araçtan inmemek için direnen ve kaçmaya çalışan şüpheli şahıslara müdahale edilmesinin ardından yapılan kontrollerde araç içerisine gizlenmiş bir adet ruhsatsız tabanca ve mermileri ile uyuşturucu maddeler geçirildi.   Devam eden çalışmalarda yakalanan şüpheli şahısların Denizli’de irtibatlı oldukları sokak satıcısı şahıslar ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları adresler tespit edilerek operasyonlar düzenlendi. İl merkezinde risk analizine dayalı olarak ekiplerce yürütülen diğer titiz çalışmalarda da şüpheli araçlar tek tek kontrol edildi. Görevli ekiplerden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı. Araçlardaki uyuşturucu madde şüphelileri etkisiz hale getirilerek aramalar yapıldı.Yapılan aramalarda bulunan satışa hazır vaziyette paketlenmiş uyuşturucu maddelere el konuldu. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yapılan başarılı operasyon ve çalışmalar neticesinde 1 adet Sigsauer E226 marka ruhsatsız tabanca ile fişekleri,  30.02 gram eroin maddesi,  53.3 gram metamfetamin maddesi ve yaklaşık 1000 gram  esrar maddesi ele geçirildi.  Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüpheli şahıslar göz altına alınarak adli mercilere sevk edildi.  
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.


Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda Antalya Yolu üzerinden Denizli istikametine seyir halinde olan bir ticari taksi durumundan şüphelenilerek durduruldu. Araçtan inmemek için direnen ve kaçmaya çalışan şüpheli şahıslara müdahale edilmesinin ardından yapılan kontrollerde araç içerisine gizlenmiş bir adet ruhsatsız tabanca ve mermileri ile uyuşturucu maddeler geçirildi.  


Devam eden çalışmalarda yakalanan şüpheli şahısların Denizli’de irtibatlı oldukları sokak satıcısı şahıslar ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları adresler tespit edilerek operasyonlar düzenlendi.


İl merkezinde risk analizine dayalı olarak ekiplerce yürütülen diğer titiz çalışmalarda da şüpheli araçlar tek tek kontrol edildi. Görevli ekiplerden kaçmaya çalışan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı. Araçlardaki uyuşturucu madde şüphelileri etkisiz hale getirilerek aramalar yapıldı.Yapılan aramalarda bulunan satışa hazır vaziyette paketlenmiş uyuşturucu maddelere el konuldu.


Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yapılan başarılı operasyon ve çalışmalar neticesinde 1 adet Sigsauer E226 marka ruhsatsız tabanca ile fişekleri,  30.02 gram eroin maddesi,  53.3 gram metamfetamin maddesi ve yaklaşık 1000 gram  esrar maddesi ele geçirildi. 


Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüpheli şahıslar göz altına alınarak adli mercilere sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.