BKM oyuncusu Gülse Göçer Pamukkale'yi tanıttı

DENİZLİ 14.07.2017 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

BKM oyuncusu Gülse Göçer Pamukkale'yi tanıttı

12 yaşında ve BKM Güldüy Güldüy Show çocuk oyuncusu Gülse Göçer, ailesi ile birlikte geldiği 3 günlük tatilde, Pamukkale ve yörenin tanıtımını yaptı.

12 yaşında ve BKM Güldüy Güldüy Show çocuk oyuncusu Gülse Göçer, kendi Youtube kanalında gezdiği yerleri tanıtıyor. Gülse'nin Nisan ayında gezdiği Pamukkale ve yöreyi tanıttığı video yüksek sayıda kişi tarafından izlendi.   Gülse Göçer, " Hayat Bize Gülse - Pamukkale" isimli videosunu Youtube kanalında paylaşarak Pamukkale'de geçirdiği tatilde gezdiği yerleri anlattı. Antik havuz, Antik Tiyatro'nun yanı sıra müze ve traverterlerde geçirdiği vakitleri bir kılavuz edası ile anlatarak hayranlarıyla buluşturdu.   Göçer'in 18 dakika 16 saniyelik videosunu 334 bin 151 kişi izledi. Küçük oyuncunun, Pamukkale'nin bu güzelliklerini yansıtan görüntülerini yayınlayarak herkese tavsiye etti.   İşte Gülse Göçer'in Pamukkale'yi tanıtan o videosu;  
12 yaşında ve BKM Güldüy Güldüy Show çocuk oyuncusu Gülse Göçer, ailesi ile birlikte geldiği 3 günlük tatilde, Pamukkale ve yörenin tanıtımını yaptı.

12 yaşında ve BKM Güldüy Güldüy Show çocuk oyuncusu Gülse Göçer, kendi Youtube kanalında gezdiği yerleri tanıtıyor. Gülse'nin Nisan ayında gezdiği Pamukkale ve yöreyi tanıttığı video yüksek sayıda kişi tarafından izlendi.

 

Gülse Göçer, " Hayat Bize Gülse - Pamukkale" isimli videosunu Youtube kanalında paylaşarak Pamukkale'de geçirdiği tatilde gezdiği yerleri anlattı. Antik havuz, Antik Tiyatro'nun yanı sıra müze ve traverterlerde geçirdiği vakitleri bir kılavuz edası ile anlatarak hayranlarıyla buluşturdu.

 

Göçer'in 18 dakika 16 saniyelik videosunu 334 bin 151 kişi izledi. Küçük oyuncunun, Pamukkale'nin bu güzelliklerini yansıtan görüntülerini yayınlayarak herkese tavsiye etti.

 

İşte Gülse Göçer'in Pamukkale'yi tanıtan o videosu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.