Denizlili Kur'an Kursu öğrencileridinen şehitler için Yasin-i Şerif

DENİZLİ 15.07.2017 - 18:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Kur'an Kursu öğrencileridinen şehitler için Yasin-i Şerif

Denizli'de yaz Kur'an Kursu'nda öğrenim gören minik yürekler, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okudu dualar ettiler.

Denizli'de yaz Kur'an Kursu'nda öğrenim gören minik yürekleri 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okudu dualar ettiler.   15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin seneyi devriyesinde, asil Türk milletinin darbeye karşı koyarak, vatan müdafaasının zaferi dolayısı ile ülke genelinde etkinlikler düzenleniyor, dualar okunuyor.   Denizli Sarayköy İlçesi'nde bulunan Hacı İrfan Mersin Cami'de yaz Kur'an Kursu öğrencileri, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Yasin okudu. Cami imamları Mustafa Paşalıoğlu ve  Mustafa Şenlik önderliğinde kursta öğrenim gören ve Kur'an- Kerim okumayı bilen öğrenciler Yasin-i Şerif okudu. Okunan Yasin-i Şerif'ler şehitler için bağışlandı.
Denizli'de yaz Kur'an Kursu'nda öğrenim gören minik yürekler, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okudu dualar ettiler.

Denizli'de yaz Kur'an Kursu'nda öğrenim gören minik yürekleri 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okudu dualar ettiler.

 

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin seneyi devriyesinde, asil Türk milletinin darbeye karşı koyarak, vatan müdafaasının zaferi dolayısı ile ülke genelinde etkinlikler düzenleniyor, dualar okunuyor.

 

Denizli Sarayköy İlçesi'nde bulunan Hacı İrfan Mersin Cami'de yaz Kur'an Kursu öğrencileri, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Yasin okudu. Cami imamları Mustafa Paşalıoğlu ve  Mustafa Şenlik önderliğinde kursta öğrenim gören ve Kur'an- Kerim okumayı bilen öğrenciler Yasin-i Şerif okudu. Okunan Yasin-i Şerif'ler şehitler için bağışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.