Vali Karahan, Bayrak Yol Emniyet Noktasını Ziyaret Etti

DENİZLİ 24.07.2017 - 14:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Karahan, Bayrak Yol Emniyet Noktasını Ziyaret Etti

Vali Karahan göreve başladığından itibaren, Denizli'de incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Vali Hasan Karahan, Denizli-İzmir Karayolu Sarayköy İlçe girişinde bulunan Bayrak Yol Emniyet Noktasını ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Burada bulunan Emniyet ve Jandarma görevlilerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karahan, nöbet defterlerini de imzalayarak görevlilere çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi. 
Vali Karahan göreve başladığından itibaren, Denizli'de incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Vali Hasan Karahan, Denizli-İzmir Karayolu Sarayköy İlçe girişinde bulunan Bayrak Yol Emniyet Noktasını ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı.

Burada bulunan Emniyet ve Jandarma görevlilerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karahan, nöbet defterlerini de imzalayarak görevlilere çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.