Denizli'nin iki önemli sosyal medya grubu bir araya geldi

DENİZLİ 25.07.2017 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'nin iki önemli sosyal medya grubu bir araya geldi

Denizli’de yaşanan olayları ve özellikle trafik olaylarının etkin bir şekilde paylaşıldığı ve toplum bilinçlendirmesi sağlayan, iki sosyal medya grubu Üçlerde bir araya geldi. İki grup fikir paylaşımında bulundu, projeler hakkında konuştu.

Denizli’de sosyal paylaşım grubu olarak hizmet veren Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu ile Volkswagen Team Platformu Üçler’de buluştu. İki grup üyelerinin tanıştı ve fikir paylaşımında bulundu.   Denizli trafiğini etki olarak takip eden ve oldukça popüler olan iki grup Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu ile Volkswagen Team Platformu birlikte oluşturacakları projeler için buluştular.     Denizli Volkswagen Team Topluluğu başkanlar Arda Gürkan, İsmail Dinçel, Mahmut Alper ve Semih Avcı ile yönetim kurulu üyeleri Osman Döğer, Ahmet Acar, İlhan Aktümen yaklaşık 67 üye ile birlikte geceye katılım sağladı.Denizli Trafik yol Yardımlaşma ile Volkswagen Team gurubu öncelikle trafikte saygı ve kurallara uygun hareket etme prensibine dayalı projeler ile üyelerine sürekli bilgilendiriyor.   2014 yılında kurulan Volkswagen Team Başkanı Arda Gürkan, Sun Gazetesi ve sonnoktagazetesi.com gazete yetkilisi Erol Kes’e verdiği bilgide, kuruluş amaçları doğrultusunda her geçen gün büyüdüklerini, üye olan arkadaşlarının da sosyal yapı içinde kurallara uyma zorunluluğu olduğunu hatırlattı. Uymayanların gruptan dışlandığı ve toplantılara alınmadığı, etkinliklere yer verilmediğini söyledi. Arda Gürkan Trafik ve hareket halinde olan insanların her an yardım almaya muhtaç duruma gelebileceğinin unutulmaması gerektiğini belirtti. Sosyal grup ve platform olarak WW ailesinin her geçen gün güçlendiğini, çok üye yerine sağlam ve kurallara uyan toplum içinde ortak kararlara saygı duyan bilinçli üyeler ile yola devem edeceklerini söyledi.    
Denizli’de yaşanan olayları ve özellikle trafik olaylarının etkin bir şekilde paylaşıldığı ve toplum bilinçlendirmesi sağlayan, iki sosyal medya grubu Üçlerde bir araya geldi. İki grup fikir paylaşımında bulundu, projeler hakkında konuştu.

Denizli’de sosyal paylaşım grubu olarak hizmet veren Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu ile Volkswagen Team Platformu Üçler’de buluştu. İki grup üyelerinin tanıştı ve fikir paylaşımında bulundu.

 

Denizli trafiğini etki olarak takip eden ve oldukça popüler olan iki grup Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu ile Volkswagen Team Platformu birlikte oluşturacakları projeler için buluştular.

 

 

Denizli Volkswagen Team Topluluğu başkanlar Arda Gürkan, İsmail Dinçel, Mahmut Alper ve Semih Avcı ile yönetim kurulu üyeleri Osman Döğer, Ahmet Acar, İlhan Aktümen yaklaşık 67 üye ile birlikte geceye katılım sağladı.Denizli Trafik yol Yardımlaşma ile Volkswagen Team gurubu öncelikle trafikte saygı ve kurallara uygun hareket etme prensibine dayalı projeler ile üyelerine sürekli bilgilendiriyor.

 

2014 yılında kurulan Volkswagen Team Başkanı Arda Gürkan, Sun Gazetesi ve sonnoktagazetesi.com gazete yetkilisi Erol Kes’e verdiği bilgide, kuruluş amaçları doğrultusunda her geçen gün büyüdüklerini, üye olan arkadaşlarının da sosyal yapı içinde kurallara uyma zorunluluğu olduğunu hatırlattı. Uymayanların gruptan dışlandığı ve toplantılara alınmadığı, etkinliklere yer verilmediğini söyledi. Arda Gürkan Trafik ve hareket halinde olan insanların her an yardım almaya muhtaç duruma gelebileceğinin unutulmaması gerektiğini belirtti. Sosyal grup ve platform olarak WW ailesinin her geçen gün güçlendiğini, çok üye yerine sağlam ve kurallara uyan toplum içinde ortak kararlara saygı duyan bilinçli üyeler ile yola devem edeceklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.