Grup Diriliş ekibinden şehit ve gazilere vefa

DENİZLİ 04.08.2017 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Grup Diriliş ekibinden şehit ve gazilere vefa

Denizlili gençlerin kurduğu Grup Diriliş ekibi, tüm  şehit ve gazilerin ailelerine ücretsiz hizmet vereceklerini açıkladı.   Grup Diriliş solisti ve grubun kurucusu Baki Koç, kararı bütün arkadaşlarla ortak bir şekilde aldıklarını söyledi.   Koç ,"Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bizler rahat yaşıyoruz.. Onlar bizim için çok şey yaptılar. Bizlerde elimizden geldiğince onların yakınları için bir şeyler yapmak istiyoruz. Onlara minnettarız.. Hem manen hem madden yanlarında olmak istiyoruz. Bir ölür bin dirilir düsturuna sahibiz.. Bizleri kendi evlatları gibi görebilirler. Her konuda yanlarındayız" dedi.   Grup Diriliş olarak bir yıl önce  3 arkadaşın bir araya gelerek grubu kurmasının ardından, şuan 10 kişilik bir ekip haline geldiklerini dile getiren Baki Koç, Tasavvuf müziği ve ilahi seslendirmelerinin yanı sıra  semazen gösterileri  yapıyoruz. Bir yıllık süre zarfında, Denizli, Afyon, Aydın, Manisa ve Uşak gibi illerde program düzenlediklerini belirten Koç; " Vatan millet bayrak uğruna canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız. Onların bize emaneti olan aileleri başımızın tacıdır. Grup Diriliş ekibi olarak şehit ve gazilerimizin yakınlarının düğün merasimleri ve etkinliklerine ücret almadan konser verme kararı aldık.   Şehit yakınlarımızın bize ulaşıp, düğün tarihi, yeri ve saatini bildirmeleri yeterli olacaktır. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Denizlili gençlerin kurduğu Grup Diriliş ekibi, tüm  şehit ve gazilerin ailelerine ücretsiz hizmet vereceklerini açıkladı.

 

Grup Diriliş solisti ve grubun kurucusu Baki Koç, kararı bütün arkadaşlarla ortak bir şekilde aldıklarını söyledi.

 

Koç ,"Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bizler rahat yaşıyoruz.. Onlar bizim için çok şey yaptılar. Bizlerde elimizden geldiğince onların yakınları için bir şeyler yapmak istiyoruz. Onlara minnettarız.. Hem manen hem madden yanlarında olmak istiyoruz. Bir ölür bin dirilir düsturuna sahibiz.. Bizleri kendi evlatları gibi görebilirler. Her konuda yanlarındayız" dedi.

 

Grup Diriliş olarak bir yıl önce  3 arkadaşın bir araya gelerek grubu kurmasının ardından, şuan 10 kişilik bir ekip haline geldiklerini dile getiren Baki Koç, Tasavvuf müziği ve ilahi seslendirmelerinin yanı sıra  semazen gösterileri  yapıyoruz. Bir yıllık süre zarfında, Denizli, Afyon, Aydın, Manisa ve Uşak gibi illerde program düzenlediklerini belirten Koç; " Vatan millet bayrak uğruna canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız. Onların bize emaneti olan aileleri başımızın tacıdır. Grup Diriliş ekibi olarak şehit ve gazilerimizin yakınlarının düğün merasimleri ve etkinliklerine ücret almadan konser verme kararı aldık.

 

Şehit yakınlarımızın bize ulaşıp, düğün tarihi, yeri ve saatini bildirmeleri yeterli olacaktır. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.