Sarayköy'de zincirleme kaza: Kazaya 2 TIR 1 otomobil karıştı

DENİZLİ 07.08.2017 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sarayköy'de zincirleme kaza: Kazaya 2 TIR 1 otomobil karıştı

Denizli- Aydın Yolu üzeri zincirleme kaza meydana geldi. Kaza'ya ikisi TIR bir otomobil karıştı.

Denizli Sarayköy İlçesi Aydın yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında köpeğe çarpmamak için ani fren yapan otomobil sürücüsü zincirleme kazaya neden oldu. Kazaya ikisi aynı firmaya ait olan TIR'lar ve bir otomobil karıştı.   Edinilen bilgiye göre, Kaza bugün saat 09.00 sularında meydana geldi.  Denizli- Aydın karayolu üzeri Sarayköy çıkışında meydana gelen kaza, Yaşar Kahya yönetimindeki 34 SF 9096 plakalı otomobil sürücüsü yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Arkadan  seyir halindeki Murat Ayaydın yönetimindeki  20 EC 385 plakalı TIR otomobile çarptı.  Daha sonra arakadan aynı firmaya ait seyir halindeki Sinan Geze yönetimindeki 20 EC 548 plakalı TIR öndeki TIR'a çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi.   Kazada  TIR şoförü Sinan Geze sıkıştığı kabinden kendi imkanı ile dışarıya çıktı. Meydana gelen kazada yaralanma olmazken, TIR şoförü Sinan Geze, göğsünden aldığı darbe ile sıkıntı yaşadığını belirtti. Olay yerine Sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.   Meydana gelen zincirleme kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   FOTO: İlker Kaya
Denizli- Aydın Yolu üzeri zincirleme kaza meydana geldi. Kaza'ya ikisi TIR bir otomobil karıştı.

Denizli Sarayköy İlçesi Aydın yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında köpeğe çarpmamak için ani fren yapan otomobil sürücüsü zincirleme kazaya neden oldu. Kazaya ikisi aynı firmaya ait olan TIR'lar ve bir otomobil karıştı.

 

Edinilen bilgiye göre, Kaza bugün saat 09.00 sularında meydana geldi.  Denizli- Aydın karayolu üzeri Sarayköy çıkışında meydana gelen kaza, Yaşar Kahya yönetimindeki 34 SF 9096 plakalı otomobil sürücüsü yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Arkadan  seyir halindeki Murat Ayaydın yönetimindeki  20 EC 385 plakalı TIR otomobile çarptı.  Daha sonra arakadan aynı firmaya ait seyir halindeki Sinan Geze yönetimindeki 20 EC 548 plakalı TIR öndeki TIR'a çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi.

 

Kazada  TIR şoförü Sinan Geze sıkıştığı kabinden kendi imkanı ile dışarıya çıktı. Meydana gelen kazada yaralanma olmazken, TIR şoförü Sinan Geze, göğsünden aldığı darbe ile sıkıntı yaşadığını belirtti. Olay yerine Sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.

 

Meydana gelen zincirleme kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

FOTO: İlker Kaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.