DENİZLİ 07.08.2017 - 13:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’den genç nesillerin hayatına ışık tutacak jest

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı Denizli sınırları içerisinde bulunan bazı Camileri ziyaret ederek, Camilerde ve Dernekçe düzenlemiş oldukları yaz etkinliklerinde eğitim gören çocuklara,  Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu 40 hadis kartelası başta olmak üzere  ilk milli ve yerli karakter olan hikaye kitapları serisinden  Necmettin’in Dünyası kitaplarını öğrencilerle buluşturdu. Camileri ziyaret eden Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin , yaptığı açıklamada; Yetişmekte olan genç nesilin maddi ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmesindeki önemi vurguladı. Buna bağlı olarak da ; Bu yaz tatilinde gerek çocuklara gerek Anadolu Gençlik Derneğine gerekse Camilere maddi ve manevi gereken bütün desteği göndererek onları Kur’an’la buluşturan Ailelere teşekkür ettiğini belirtti.
AGD’den genç nesillerin hayatına ışık tutacak jest

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı Denizli sınırları içerisinde bulunan bazı Camileri ziyaret ederek, Camilerde ve Dernekçe düzenlemiş oldukları yaz etkinliklerinde eğitim gören çocuklara,  Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu 40 hadis kartelası başta olmak üzere  ilk milli ve yerli karakter olan hikaye kitapları serisinden  Necmettin’in Dünyası kitaplarını öğrencilerle buluşturdu.


Camileri ziyaret eden Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin , yaptığı açıklamada; Yetişmekte olan genç nesilin maddi ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmesindeki önemi vurguladı. Buna bağlı olarak da ; Bu yaz tatilinde gerek çocuklara gerek Anadolu Gençlik Derneğine gerekse Camilere maddi ve manevi gereken bütün desteği göndererek onları Kur’an’la buluşturan Ailelere teşekkür ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.