Denizli'de telefon sapığı yakalandı!

DENİZLİ 07.08.2017 - 17:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de telefon sapığı yakalandı!

Denizli Acıpayam İlçesi'nde bir kadını telefonla taciz ettiği iddia edilen F.Ş. isimli kişi gözaltına alındı.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde  bir kadını telefonla taciz ettiği iddia edilen F.Ş. isimli kişi gözaltına alındı.   Acıpayam’da bir süredir  telefonla taciz edilen genç bir kadın, bu durumu yakınlarına anlattı.  Yakınları telefon rahatsızlığının devam etmesi üzerine bir araştırma yaptı. Genç kadına F.Ş. isimli kişinin rahatsız ettiğinden şüphelen genç kadının yakınları, F.Ş. hakkında polise şikayette bulundu.   Şüpheli kişi bugün polis tarafından gözaltına alındı.  F.Ş hakkında şikayetçi olan genç kadın ve yakınları, aynı kişinin daha önce de aileden başka kadınları rahatsız ettiğini iddia etti.  Kaynak: Acıpayam Gazetesi
Denizli Acıpayam İlçesi'nde bir kadını telefonla taciz ettiği iddia edilen F.Ş. isimli kişi gözaltına alındı.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde  bir kadını telefonla taciz ettiği iddia edilen F.Ş. isimli kişi gözaltına alındı.

 

Acıpayam’da bir süredir  telefonla taciz edilen genç bir kadın, bu durumu yakınlarına anlattı.  Yakınları telefon rahatsızlığının devam etmesi üzerine bir araştırma yaptı. Genç kadına F.Ş. isimli kişinin rahatsız ettiğinden şüphelen genç kadının yakınları, F.Ş. hakkında polise şikayette bulundu.

 

Şüpheli kişi bugün polis tarafından gözaltına alındı.  F.Ş hakkında şikayetçi olan genç kadın ve yakınları, aynı kişinin daha önce de aileden başka kadınları rahatsız ettiğini iddia etti. 

Kaynak: Acıpayam Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.