PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİNE 7 YENİ DEKAN

DENİZLİ 08.08.2017 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİNE 7 YENİ DEKAN

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde bulunan 14 fakültenin 7 tanesine asaleten dekan ataması yapıldı.

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde bulunan 14 fakültenin 7 tanesine asaleten dekan ataması yapıldı.   PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞ tarafından teklif edilen isimlerin tamamının asaleti onaylandı. Fen Edebiyat, İktisadi Bilimler, İletişim, Mimarlık, Mühendislik, Spor Bilimleri ve Teknoloji Fakültelerine atamalar asaleten yapıldı. Üniversite de bulunan diğer fakülteler için rektör Prof.Dr. Hüseyin BAĞ'ın isimleri belirleme çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu gelen bilgiler arasında.    Buna göre asaleti onaylanan dekanlar şöyle:  Fen Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Ertuğrul İŞLER  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Hakan SARITAŞ  İletişim Fakültesi Prof. Dr. Halil SAVAŞ  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Prof. Dr. Koray ÖZCAN  Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Yahya TÜLEK  Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Bülent AĞBUBA  Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. Ali AYDIN  
Pamukkale Üniversitesi bünyesinde bulunan 14 fakültenin 7 tanesine asaleten dekan ataması yapıldı.

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde bulunan 14 fakültenin 7 tanesine asaleten dekan ataması yapıldı.

 

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞ tarafından teklif edilen isimlerin tamamının asaleti onaylandı. Fen Edebiyat, İktisadi Bilimler, İletişim, Mimarlık, Mühendislik, Spor Bilimleri ve Teknoloji Fakültelerine atamalar asaleten yapıldı. Üniversite de bulunan diğer fakülteler için rektör Prof.Dr. Hüseyin BAĞ'ın isimleri belirleme çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu gelen bilgiler arasında.

 

 Buna göre asaleti onaylanan dekanlar şöyle:

 Fen Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Ertuğrul İŞLER

 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Hakan SARITAŞ

 İletişim Fakültesi Prof. Dr. Halil SAVAŞ

 Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Prof. Dr. Koray ÖZCAN

 Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Yahya TÜLEK

 Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Bülent AĞBUBA

 Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. Ali AYDIN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.