Yerel yönetim anket sonuçlarında Osman Zolan kaçıncı sırada yer aldı?

DENİZLİ 08.08.2017 - 13:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yerel yönetim anket sonuçlarında Osman Zolan kaçıncı sırada yer aldı?

DENİZLİ20HABER Temmuz ayında ORC araştırma şirketi tarafından yapılan, yerel yönetimler araştırmasında " Büyükşehir Belediyesi Hizmetlerinden ve Büyükşehir Belediye Başkanınızdan memnun musunuz?" anketinde Osman Zolan 18.sırada yer aldı.   ORC tarafından 12-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında 30 Büyükşehirde toplam 26 Bin 800 kişi ile yüz yüze ve CATİ (Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi) yöntemiyle gerçekleştirildi.   Büyükşehir Belediyesi Hizmetlerinden ve Büyükşehir Belediye Başkanınızdan memnun musunuz? sorusunu vatandaşlar cevapladı.   AK PARTİ ve MHP OYLARINI ARTIRDI Önümüzdeki yerel seçimlerde Denizli'de AK Parti ve CHP arasında büyük bir rekabet olacak. Onları takip eden MHP ise oylarını yükseltmiş gözüküyor. 2014 yerel seçimlerinde, yüzde 45,3 oy oranıyla AK Parti Osman Zolan ile kazanırken, yapılan anket sonuçlarına göre Zolan, oylarını 2 puan artırmış gözüküyor. CHP ise 2014 yerel seçimlerinde yüzde 38,1 oy oranını  yüzde 37.6'ya düşürürken, MHP ise yüzde 11.9 oy oranını yüzde 15.2'ye yükseltti.     AK PARTİ YİNE BİRİNCİ Ankette, bu pazar yerel seçim olsa Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir?  sorusuna cevap veren vatandaşların yüzde 43.0'ı AK Parti, yüzde 37.6'sı CHP, yüzde 15'si MHP derken, yüzde 4.2'si ise diğer partileri tercih etti.   OSMAN ZOLAN AK PARTİDEN YÜKSEK OY ALDI Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan  memnun musunuz? sorusunda ise AK Parti yüzde 43 oy alırken Zolan yüzde 47 memnuniyet oyu alarak 30 büyükşehir arasında 18.sırada yer aldı. Ankete katılan vatandaşların, yüzde 47'si memnunum, yüzde 48,3'ü memnun değilim derken, yüzde 4.7'si fikrim yok dedi.  

DENİZLİ20HABER

Temmuz ayında ORC araştırma şirketi tarafından yapılan, yerel yönetimler araştırmasında " Büyükşehir Belediyesi Hizmetlerinden ve Büyükşehir Belediye Başkanınızdan memnun musunuz?" anketinde Osman Zolan 18.sırada yer aldı.

 

ORC tarafından 12-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında 30 Büyükşehirde toplam 26 Bin 800 kişi ile yüz yüze ve CATİ (Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi) yöntemiyle gerçekleştirildi.

 

Büyükşehir Belediyesi Hizmetlerinden ve Büyükşehir Belediye Başkanınızdan memnun musunuz? sorusunu vatandaşlar cevapladı.

 

AK PARTİ ve MHP OYLARINI ARTIRDI

Önümüzdeki yerel seçimlerde Denizli'de AK Parti ve CHP arasında büyük bir rekabet olacak. Onları takip eden MHP ise oylarını yükseltmiş gözüküyor. 2014 yerel seçimlerinde, yüzde 45,3 oy oranıyla AK Parti Osman Zolan ile kazanırken, yapılan anket sonuçlarına göre Zolan, oylarını 2 puan artırmış gözüküyor. CHP ise 2014 yerel seçimlerinde yüzde 38,1 oy oranını  yüzde 37.6'ya düşürürken, MHP ise yüzde 11.9 oy oranını yüzde 15.2'ye yükseltti.

 

 

AK PARTİ YİNE BİRİNCİ

Ankette, bu pazar yerel seçim olsa Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir?  sorusuna cevap veren vatandaşların yüzde 43.0'ı AK Parti, yüzde 37.6'sı CHP, yüzde 15'si MHP derken, yüzde 4.2'si ise diğer partileri tercih etti.

 

OSMAN ZOLAN AK PARTİDEN YÜKSEK OY ALDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan  memnun musunuz? sorusunda ise AK Parti yüzde 43 oy alırken Zolan yüzde 47 memnuniyet oyu alarak 30 büyükşehir arasında 18.sırada yer aldı. Ankete katılan vatandaşların, yüzde 47'si memnunum, yüzde 48,3'ü memnun değilim derken, yüzde 4.7'si fikrim yok dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.