Çameli- Acıpayam Yolu 15 gün kapalı

DENİZLİ 09.08.2017 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli- Acıpayam Yolu 15 gün kapalı

Denizli Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Acıpayam- Çameli Karayolunda yapılacak çalışmalar nedeniyle 15 gün kapalı olacağı belirtildi.   Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklama ise şöyle; "Sürücülerin dikkatine yeni Acıpayam Çameli yolunda Karayolları tarafından son kat asfalt çalışması yapılacağından 09 Ağustos Çarşamba gününden ( bugün ) itibaren 15 gün süre ile yol ulaşıma kapalı olacaktır . Sürücülerin kendi can ve mal güvenliği için, çalışmalar süresince bölgenin trafiğe kapalı olacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istenen açıklamada, sürücülerin alternatif yol olarak Kınıkyeri Mahallesindeki Eski Yol güzergahını kullanmaları önemle rica olunur Başkan Arslan; Kaliteli ve daha rahat bir trafik akışının sağlanacağı yeni Yolumuzda araç sürücülerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması bu konuda son kez asfaltlanacak olan yolumuz bitene kadar bu bölgeden geçecek halkımız ve gurbetçi vatandaşlarımızdan sabır göstermelerini ve normal yolu kullanmalarını rica ediyoruz" dedi.

Denizli Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Acıpayam- Çameli Karayolunda yapılacak çalışmalar nedeniyle 15 gün kapalı olacağı belirtildi.

 

Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklama ise şöyle; "Sürücülerin dikkatine yeni Acıpayam Çameli yolunda Karayolları tarafından son kat asfalt çalışması yapılacağından 09 Ağustos Çarşamba gününden ( bugün ) itibaren 15 gün süre ile yol ulaşıma kapalı olacaktır .

Sürücülerin kendi can ve mal güvenliği için, çalışmalar süresince bölgenin trafiğe kapalı olacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istenen açıklamada, sürücülerin alternatif yol olarak Kınıkyeri Mahallesindeki Eski Yol güzergahını kullanmaları önemle rica olunur

Başkan Arslan; Kaliteli ve daha rahat bir trafik akışının sağlanacağı yeni Yolumuzda araç sürücülerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması bu konuda son kez asfaltlanacak olan yolumuz bitene kadar bu bölgeden geçecek halkımız ve gurbetçi vatandaşlarımızdan sabır göstermelerini ve normal yolu kullanmalarını rica ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.