Denizli’de Kur’an Kursu Öğrencileri Bir Araya Geldiler

DENİZLİ 10.08.2017 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Kur’an Kursu Öğrencileri Bir Araya Geldiler

Çameli İlçe Müftülüğü’ne bağlı olarak yaz Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler kahvaltıda bir araya geldiler.

Çameli İlçe Müftülüğü’ne bağlı olarak yaz Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler kahvaltıda bir araya geldiler.       Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal aktiviteler, din eğitimlerini daha çok sevdiriliyor. Sevgi eksenli verilen eğitimlerde tüm imkânlar seferber edilerek öğrencilerin boş vakitleri de en iyi şekilde değerlendiriliyor. Çameli İlçe Müftülüğünce Tüm Mahallelerde başlatılan yaz Kur’an kursunda eğitim alan öğrenciler, bir yandan Kur’an-ı Kerim’i tecvidli öğreniyorlar ve bir yandan da eğleniyorlar. Kur’an kursuna gelen öğrenciler aynı zamanda düzenlenen sosyal faaliyetlerle de güzel vakit geçiriyorlar. Bu çerçevede öğrenciler, Çameli İlçe Müftülüğü tarafından verilen kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.     SİZLER İÇİN EN GÜZEL TATİL   Kahvaltıda çocuklara hitaben bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Bayram Danacı , “Müslüman ailelerin çocukları olarak sizler Kuran’ı ve İslam’ı öğrenmek için Kuran Kurslarında bir araya geldiniz. Bu kursların sizlere, ailenize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bu kurslar sizler için güzel bir imkandır. Güzel bir tatildir. Tatil yalnızca bir yerlere gitmek demek değildir. Kardeşlerinizle bir arada bulunmanız sizler için en güzel tatildir” dedi.   SAĞLAM NESİLLER YETİŞMELİ   Türkiye’nin en büyük ihtiyacının ‘sağlam nesiller’ olduğunu söyleyen Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı “Ülkemizde dini bütün, imanı ve ahlakı kuvvetli nesiller yetişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür kurslar sayesinde de çocuklarımızın çok daha iyi bir şekilde yetişeceğine inanıyorum” dedi. Bizleri yalnız bırakmayan teşrif eden Çameli Kaymakamımız Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a teşekkür ederiz dedi.  
Çameli İlçe Müftülüğü’ne bağlı olarak yaz Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler kahvaltıda bir araya geldiler.

Çameli İlçe Müftülüğü’ne bağlı olarak yaz Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler kahvaltıda bir araya geldiler.

 

 

 

Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal aktiviteler, din eğitimlerini daha çok sevdiriliyor. Sevgi eksenli verilen eğitimlerde tüm imkânlar seferber edilerek öğrencilerin boş vakitleri de en iyi şekilde değerlendiriliyor.


Çameli İlçe Müftülüğünce Tüm Mahallelerde başlatılan yaz Kur’an kursunda eğitim alan öğrenciler, bir yandan Kur’an-ı Kerim’i tecvidli öğreniyorlar ve bir yandan da eğleniyorlar. Kur’an kursuna gelen öğrenciler aynı zamanda düzenlenen sosyal faaliyetlerle de güzel vakit geçiriyorlar. Bu çerçevede öğrenciler, Çameli İlçe Müftülüğü tarafından verilen kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.

 

 

SİZLER İÇİN EN GÜZEL TATİL

 

Kahvaltıda çocuklara hitaben bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Bayram Danacı , “Müslüman ailelerin çocukları olarak sizler Kuran’ı ve İslam’ı öğrenmek için Kuran Kurslarında bir araya geldiniz. Bu kursların sizlere, ailenize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bu kurslar sizler için güzel bir imkandır. Güzel bir tatildir. Tatil yalnızca bir yerlere gitmek demek değildir. Kardeşlerinizle bir arada bulunmanız sizler için en güzel tatildir” dedi.

 

SAĞLAM NESİLLER YETİŞMELİ

 

Türkiye’nin en büyük ihtiyacının ‘sağlam nesiller’ olduğunu söyleyen Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı “Ülkemizde dini bütün, imanı ve ahlakı kuvvetli nesiller yetişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür kurslar sayesinde de çocuklarımızın çok daha iyi bir şekilde yetişeceğine inanıyorum” dedi. Bizleri yalnız bırakmayan teşrif eden Çameli Kaymakamımız Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a teşekkür ederiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.