Denizli Valiliği'nden engelli rampası açıklaması!

DENİZLİ 21.08.2017 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Valiliği'nden engelli rampası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyaretinde, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un Cumhurbaşkanı korumaları tarafından valilik merdivenlerden indirilmesi ile ilgili Denizli Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı.

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada; Sosyal medya ve bazı haber sitelerinde çıkan  'Valilikte engelli rampası olmaması' haberleri ile ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.   Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 19.08.2017 tarihinde ilimize teşriflerinde Valiliğimizi ziyareti sırasında Sayın Cumhurbaşkanımızın programlarını takip etmek için İlimizde bulunan bedensel engelli Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Valiliğimize girişi sırasında, engelli rampalarının bulunduğu belirtilmesine rağmen kendi isteği ile vakit kaybı yaşamamak adına koruma polislerinden yardım istemiş ve polislerin yardımı ile Valiliğimize giriş ve çıkış sağlanmıştır.   Söz konusu sosyal medya ve haberlerde çıkan ve Valiliğimizde engelli rampalarının olmadığı yönündeki bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır" dendi.      
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyaretinde, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un Cumhurbaşkanı korumaları tarafından valilik merdivenlerden indirilmesi ile ilgili Denizli Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı.

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada; Sosyal medya ve bazı haber sitelerinde çıkan  'Valilikte engelli rampası olmaması' haberleri ile ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

 

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 19.08.2017 tarihinde ilimize teşriflerinde Valiliğimizi ziyareti sırasında Sayın Cumhurbaşkanımızın programlarını takip etmek için İlimizde bulunan bedensel engelli Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Valiliğimize girişi sırasında, engelli rampalarının bulunduğu belirtilmesine rağmen kendi isteği ile vakit kaybı yaşamamak adına koruma polislerinden yardım istemiş ve polislerin yardımı ile Valiliğimize giriş ve çıkış sağlanmıştır.

 

Söz konusu sosyal medya ve haberlerde çıkan ve Valiliğimizde engelli rampalarının olmadığı yönündeki bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır" dendi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.