Çameli'de Elma Bahçesi Kundaklandı

DENİZLİ 26.08.2017 - 19:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Elma Bahçesi Kundaklandı

Denizli Çameli İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 5 dönümlük elma bahçesinin kundaklandığı iddia edildi.   İddialara göre; Çameli Arıkaya Mahallesi'nden Hasan Çoban'a ait 5 dönümlük 3 yaşındaki ziraat destekli elma bahçesi bu sabah kundaklandı. Komşu bahçedeki işçilerin dumanı görmesi ile fark edilen yangın, elma bahçesi sahibi ve komşuların müdahalesi ile söndürüldü.   Bahçede bulunan ceviz ve elmaların bir kısmı zarar görürken Jandarma kundaklama olayı ile ilgili soruşturma başlattı. Kaynak ( Çameli Gazetesi)    

Denizli Çameli İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 5 dönümlük elma bahçesinin kundaklandığı iddia edildi.

 

İddialara göre; Çameli Arıkaya Mahallesi'nden Hasan Çoban'a ait 5 dönümlük 3 yaşındaki ziraat destekli elma bahçesi bu sabah kundaklandı. Komşu bahçedeki işçilerin dumanı görmesi ile fark edilen yangın, elma bahçesi sahibi ve komşuların müdahalesi ile söndürüldü.

 

Bahçede bulunan ceviz ve elmaların bir kısmı zarar görürken Jandarma kundaklama olayı ile ilgili soruşturma başlattı. Kaynak ( Çameli Gazetesi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.