Vatan Şaşmaz Cinayetiyle İlgili Bütün Detaylar

GÜNDEM 28.08.2017 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vatan Şaşmaz Cinayetiyle İlgili Bütün Detaylar

Eski manken Filiz Aker, 10 yıldır saplantılı aşığı olduğu ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı otelde 4 kurşunla öldürüp intihar etti. İşte 1130 nolu odada yaşanan dehşetin ayrıntıları...   Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken olduğu belirtilen Filiz Aker isimli kadın tarafından, 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti. İşte korkunç cinayet ve intiharla ilgili detaylar...   Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülmesi olayında çarpıcı detaylara ulaşıldı.   2009'DA BİRLİKTELİK YAŞADILAR Olay yeri tutanağına göre, Şaşmaz ile Aker'in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker'in Şaşmaz'dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz'ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediği belirlendi.   2011 YILINDA İNTİHARA KALKIŞMIŞ Aker'in karşılık alamadığı aşkı nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.   1130 NOLU ODADA KALMAYA BAŞLADI Aker'in 1.5 ay önce Conrad Otel'e gelerek 1130 nolu odada kalmaya başladığı, olaydan önce yeğeni Dora Ercan ile eşini otele çağırdığı, Aker'in 12.30'da otele gelen Dora Ercan ve eşiyle birlekte cafe de oturdukları da öğrenildi.

Eski manken Filiz Aker, 10 yıldır saplantılı aşığı olduğu ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı otelde 4 kurşunla öldürüp intihar etti. İşte 1130 nolu odada yaşanan dehşetin ayrıntıları...

 

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken olduğu belirtilen Filiz Aker isimli kadın tarafından, 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti. İşte korkunç cinayet ve intiharla ilgili detaylar...

 

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülmesi olayında çarpıcı detaylara ulaşıldı.

 

2009'DA BİRLİKTELİK YAŞADILAR

Olay yeri tutanağına göre, Şaşmaz ile Aker'in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker'in Şaşmaz'dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz'ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediği belirlendi.

 

2011 YILINDA İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Aker'in karşılık alamadığı aşkı nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.

 

1130 NOLU ODADA KALMAYA BAŞLADI

Aker'in 1.5 ay önce Conrad Otel'e gelerek 1130 nolu odada kalmaya başladığı, olaydan önce yeğeni Dora Ercan ile eşini otele çağırdığı, Aker'in 12.30'da otele gelen Dora Ercan ve eşiyle birlekte cafe de oturdukları da öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.