Hizmet edene, hizmet etmek, boynumuzun borcudur

DENİZLİ 28.08.2017 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hizmet edene, hizmet etmek, boynumuzun borcudur

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, hafta sonu Çivril merkez şehitler mahallesi, İsmet İnönü Bulvarındaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.   Çalışanlara ikramlarda bulunan Başkan Güven , "Çivril merkez şehitler mahallesi, İsmet İnönü Bulvarını komple sıcak asfaltla kaplıyoruz. Hafta sonu demeden, tatil demeden çalışıyoruz. Aynı özveriyi gösteren hizmet eden çalışanlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur" dedi.   Yol yapım çalışmalarının , her yerde ve her zaman sancılı bir süreç olduğunu belirten Başkan Güven, "Değerli Çivril' li hemşerilerime de bu çalışmalar esnasında, gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sabrın sonu selamettir. Her şey Çivril için, halkımız için. Millete hizmetkar olmaya geldik. Yorulmadan, yılmadan hizmete devam edeceği" dedi.    

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, hafta sonu Çivril merkez şehitler mahallesi, İsmet İnönü Bulvarındaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Çalışanlara ikramlarda bulunan Başkan Güven , "Çivril merkez şehitler mahallesi, İsmet İnönü Bulvarını komple sıcak asfaltla kaplıyoruz. Hafta sonu demeden, tatil demeden çalışıyoruz. Aynı özveriyi gösteren hizmet eden çalışanlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur" dedi.

 

Yol yapım çalışmalarının , her yerde ve her zaman sancılı bir süreç olduğunu belirten Başkan Güven, "Değerli Çivril' li hemşerilerime de bu çalışmalar esnasında, gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sabrın sonu selamettir. Her şey Çivril için, halkımız için. Millete hizmetkar olmaya geldik. Yorulmadan, yılmadan hizmete devam edeceği" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.