Denizli bağış'ta 8. sırada yer aldı

DENİZLİ 28.08.2017 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli bağış'ta 8. sırada yer aldı

Türkiye genelinde Türk Kızılay'ının başlatmış olduğu "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası"nda kurban vekaletinde Kızılay Denizli Şubesi 8. sırada yer aldı.   Türk Kızılay'ı bu yıl kurban hisse sayısını 100 bin olarak açıklamıştı. Bunun yaklaşık 35 binini yurt içinde, geri kalan kısmını da dünyanın 31 ülkesinde keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.   Kızılayın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla yürütülen "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası'nda Denizli Türkiye genelinde bağış sıralamasında bir çok büyükşehiri geride bırakarak en son verilere göre 8. sırada yer aldı.         Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, " 26 Ağustos itibariyle, kurban vekaletini vererek, Kızılay Denizli şubesini Türkiye çapında 8.sıraya yükselten halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bağışlarımız 30 Ağustos'a kadar devam edecektir. Bu nedenle yurt içi ve yurt dışı bağışçılarımızın destekleriniz bekliyoruz" dedi.  

Türkiye genelinde Türk Kızılay'ının başlatmış olduğu "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası"nda kurban vekaletinde Kızılay Denizli Şubesi 8. sırada yer aldı.

 

Türk Kızılay'ı bu yıl kurban hisse sayısını 100 bin olarak açıklamıştı. Bunun yaklaşık 35 binini yurt içinde, geri kalan kısmını da dünyanın 31 ülkesinde keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

 

Kızılayın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla yürütülen "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası'nda Denizli Türkiye genelinde bağış sıralamasında bir çok büyükşehiri geride bırakarak en son verilere göre 8. sırada yer aldı. 

    

 

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, " 26 Ağustos itibariyle, kurban vekaletini vererek, Kızılay Denizli şubesini Türkiye çapında 8.sıraya yükselten halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bağışlarımız 30 Ağustos'a kadar devam edecektir. Bu nedenle yurt içi ve yurt dışı bağışçılarımızın destekleriniz bekliyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.