Denizli'de dikkatsizlik sonucu kaza!

DENİZLİ 30.08.2017 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de dikkatsizlik sonucu kaza!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında iki otomobil önce birbirilerine daha sonra direğe çarptı.    Kaza dün gece Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesi Mustafa Kemal Aykurt Caddesi'nde meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu, 20 EB 320 plakalı araç ile 20 SK 114 plakalı araç  çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden sürücüler daha sonra direğe çarptılar.   Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. 20 SK 114 plakalı otomobilde sıkışan 2 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılamadı. Kaza 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kısa süre içinde olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Trafik ekipleri cadde üzerinde güvenliği sağlarken, otomobilde sıkışan 2 kişi Bahçelievler İtfaiye Şube ekipleri tarafından sıkıştıkları araç içinden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Hastaneye kaldırılan hastaların durumlarının iyi olduğu ciddi bir sorunlarının bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında iki otomobil önce birbirilerine daha sonra direğe çarptı.

 

 Kaza dün gece Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesi Mustafa Kemal Aykurt Caddesi'nde meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu, 20 EB 320 plakalı araç ile 20 SK 114 plakalı araç  çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden sürücüler daha sonra direğe çarptılar.

 

Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. 20 SK 114 plakalı otomobilde sıkışan 2 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılamadı. Kaza 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kısa süre içinde olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Trafik ekipleri cadde üzerinde güvenliği sağlarken, otomobilde sıkışan 2 kişi Bahçelievler İtfaiye Şube ekipleri tarafından sıkıştıkları araç içinden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Hastaneye kaldırılan hastaların durumlarının iyi olduğu ciddi bir sorunlarının bulunmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.