Tavas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı

DENİZLİ 30.08.2017 - 16:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı

Denizli Tavas İlçesi'nde,  30 Ağustos Zafer Bayramı resmi törenle kutlandı.   Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumuyla başlayan törene, Denizli Vali Yardımcısı Halil Canavar, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Veysel Aksoy, Kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Uzman Jandarma VI.KAD.ÇVŞ. Mustafa Özayan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.   Hükümet Konağı'ndaki törenin ardından Şehit Bekir Matrak Parkında bulunan Tavas Belediye Başkanlığı Tavbel Şirketi CEZVE Kafede, Vali Yardımcısı Halil Canavar ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol,  kutlama ve tebrikleri kabul etti.

Denizli Tavas İlçesi'nde,  30 Ağustos Zafer Bayramı resmi törenle kutlandı.

 

Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumuyla başlayan törene, Denizli Vali Yardımcısı Halil Canavar, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Veysel Aksoy, Kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Uzman Jandarma VI.KAD.ÇVŞ. Mustafa Özayan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

Hükümet Konağı'ndaki törenin ardından Şehit Bekir Matrak Parkında bulunan Tavas Belediye Başkanlığı Tavbel Şirketi CEZVE Kafede, Vali Yardımcısı Halil Canavar ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol,  kutlama ve tebrikleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.