Denizli'de Zafer Yürüyüşü

DENİZLİ 31.08.2017 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Zafer Yürüyüşü

Denizli'de Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü dolayısı ile  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında binlerce Denizlilinin katılımı ile zafer yürüyüş düzenlendi.   Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen ve 26 Sivil Toplum Kuruluşunun katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşte binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile yürüdü.   Yürüyüşe CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, CHP Denizli İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.   Denizli Atatürk Stadı önünden başlayan yürüyüş, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi ve GMK Bulvarı üzerinden devam edip, Denizli Valiliği önünde son buldu.   Büyük bir coşkunun yaşandığı yürüyüş sırasında çalınan marşlara eşlik eden vatandaşlar, ”Ne mutlu Türküm diyene” ”Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” ”Türkiye laiktir laik kalacak” ”Hak hukuk adalet” sloganları atılırken, bir çok vatandaş ev ve işyerinden yürüyüş yapanlara destek verdi.      

Denizli'de Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü dolayısı ile  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında binlerce Denizlilinin katılımı ile zafer yürüyüş düzenlendi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen ve 26 Sivil Toplum Kuruluşunun katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşte binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile yürüdü.

 

Yürüyüşe CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, CHP Denizli İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

 

Denizli Atatürk Stadı önünden başlayan yürüyüş, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi ve GMK Bulvarı üzerinden devam edip, Denizli Valiliği önünde son buldu.

 

Büyük bir coşkunun yaşandığı yürüyüş sırasında çalınan marşlara eşlik eden vatandaşlar, ”Ne mutlu Türküm diyene” ”Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” ”Türkiye laiktir laik kalacak” ”Hak hukuk adalet” sloganları atılırken, bir çok vatandaş ev ve işyerinden yürüyüş yapanlara destek verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.