Vali Hasan Karahan’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

DENİZLİ 31.08.2017 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Hasan Karahan’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Hasan Karahan Kurban bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Karahan, "Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir" dedi.   Karahan; "Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için müstesna bir yere sahiptir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. Bu günlerde, birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.   Kıymetli Denizlililer, dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı “Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanların, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanmaları, desteklenmeleri ve sevindirilmeleri büyük önem taşımaktadır.   Bu kapsamda ülkemiz geçmişte olduğu gibi bugün de dünyadaki mazlumlara, savaş mağdurlarına kucak açarak, dünyaya insanlık örneği vermeye devam etmektedir. Kan, acı ve gözyaşının hakim olduğu komşu ülkelerdeki ve tüm dünyadaki insanlık dramının bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını, dünyada huzur ve barışın hakim olmasını diliyorum.   Bu vesileyle, Kurban Bayramının tüm İslam âlemi ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasına vesile olmasını temenni eder, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve Denizlili vatansever hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Vali Hasan Karahan Kurban bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Karahan, "Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir" dedi.

 

Karahan; "Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için müstesna bir yere sahiptir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. Bu günlerde, birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

 

Kıymetli Denizlililer, dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı “Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanların, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanmaları, desteklenmeleri ve sevindirilmeleri büyük önem taşımaktadır.

 

Bu kapsamda ülkemiz geçmişte olduğu gibi bugün de dünyadaki mazlumlara, savaş mağdurlarına kucak açarak, dünyaya insanlık örneği vermeye devam etmektedir. Kan, acı ve gözyaşının hakim olduğu komşu ülkelerdeki ve tüm dünyadaki insanlık dramının bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını, dünyada huzur ve barışın hakim olmasını diliyorum.

 

Bu vesileyle, Kurban Bayramının tüm İslam âlemi ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasına vesile olmasını temenni eder, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve Denizlili vatansever hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.