Denizli'de Acemi Kasaplar Kurban Yerine Kendini Kesti

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2017 - 08:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Acemi Kasaplar Kurban Yerine Kendini Kesti

Denizli'de, kurban keserken kendilerini yaralayan kasaplar hastanelerin acil servislere akın etti.   Denizli merkezde bayram namazının ardından kurban kesimleri başladı. Belediyelerin belirlediği alanlarda kesim yapan vatandaşlardan kimi elini, kimi kolunu, kimisi ise bacağını kesti. Kurban keserken yaralananlar hastanelerin acil servislerine başvurdu. Denizli devlet, Servergazi devlet ve Pamukkale Üniversitesi hastanelerinde şuana kadar 117 acemi kasaba müdahale edildi.   Öte yandan vatandaşların, belediyelerin belirlediği kurban kesim yerlerinde kurbanlarını kesmesi memnun etti.

Denizli'de, kurban keserken kendilerini yaralayan kasaplar hastanelerin acil servislere akın etti.

 

Denizli merkezde bayram namazının ardından kurban kesimleri başladı. Belediyelerin belirlediği alanlarda kesim yapan vatandaşlardan kimi elini, kimi kolunu, kimisi ise bacağını kesti. Kurban keserken yaralananlar hastanelerin acil servislerine başvurdu. Denizli devlet, Servergazi devlet ve Pamukkale Üniversitesi hastanelerinde şuana kadar 117 acemi kasaba müdahale edildi.

 

Öte yandan vatandaşların, belediyelerin belirlediği kurban kesim yerlerinde kurbanlarını kesmesi memnun etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.