Denizli'de iki ilçede iki otomobil yandı!

DENİZLİ 04.09.2017 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de iki ilçede iki otomobil yandı!

Denizli’de Sarayköy ve Çivril’de meydana gelen araç yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.   İlk araç yangını Çivril Karabedirler Mahallesi’nde meydana geldi. Seyir hailindeki 03 EA 181 plakalı otomobilden yükselen dumanları fark eden sürücü otomobilini durdurarak itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen Çivril İtfaiye şube ekipleri araç yangınına müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak alev topuna dönen otomobil yangın nedeni ile kullanılmaz hale geldi.     İkinci araç yangını ise Sarayköy ilçesi Babadağ yolu üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobil bir anda alevlere teslim oldu. Sürücüsünün önceden fark ettiği yangında, aracı kenara çekerek otomobilden çıkan araç içindekiler, patlama ihtimalini değerlendirerek otomobilden uzaklaştılar. Daha sonra itfaiye ekiplerine haber verildi. Araç yangınına Sarayköy ve Babadağ itfaiye şube ekipleri müdahale etti. Kısa sürede söndürülen araç yangınında otomobil kullanılmaz hale geldi.   Her iki yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’de Sarayköy ve Çivril’de meydana gelen araç yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

İlk araç yangını Çivril Karabedirler Mahallesi’nde meydana geldi. Seyir hailindeki 03 EA 181 plakalı otomobilden yükselen dumanları fark eden sürücü otomobilini durdurarak itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen Çivril İtfaiye şube ekipleri araç yangınına müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak alev topuna dönen otomobil yangın nedeni ile kullanılmaz hale geldi.

 

 

İkinci araç yangını ise Sarayköy ilçesi Babadağ yolu üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobil bir anda alevlere teslim oldu. Sürücüsünün önceden fark ettiği yangında, aracı kenara çekerek otomobilden çıkan araç içindekiler, patlama ihtimalini değerlendirerek otomobilden uzaklaştılar. Daha sonra itfaiye ekiplerine haber verildi. Araç yangınına Sarayköy ve Babadağ itfaiye şube ekipleri müdahale etti. Kısa sürede söndürülen araç yangınında otomobil kullanılmaz hale geldi.

 

Her iki yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.