Denizli’de otomobil içinde sakal traşı

DENİZLİ 05.09.2017 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de otomobil içinde sakal traşı

Denizli Çameli İlçesi’nde eşine ender rastlanılan bir olay yaşandı. 20 yıllık berberlik mesleği ile uğraşan berber, bayram traşı için gelen yaşlı ve engelli müşterisini otomobilinde traş etti.   Çameli ilçesinde yaşayan yaşlı bir adam bayram tıraşı olmak istedi. Kurban Bayramı öncesinde bayram traşı olmak için berbere giden vatandaş, ummadığı bir ilgiyle karşılaştı. Arabadan inmekte güçlük çekince yardımına berber koştu.    İlçe’de 20 yıldır berberlik yaptığını söyleyen esnaf, engelli vatandaşı arabadan indirip rahatsız etmek istemediğini söyleyerek, zor durumdaki yaşlı adamı aracın içinde traş etti. Yardımsever berber, yaşlı adamın önce sakallarını köpürttü, ardından ustura ile sakallarını kesti. Bu hareketi ile Çameli halkının takdirini toplayan berber, ilçe halkı ve olaya şahit olanların büyük beğenisini kazandı. O görüntüler objektiflere ise böyle yansıdı.     

Denizli Çameli İlçesi’nde eşine ender rastlanılan bir olay yaşandı. 20 yıllık berberlik mesleği ile uğraşan berber, bayram traşı için gelen yaşlı ve engelli müşterisini otomobilinde traş etti.

 

Çameli ilçesinde yaşayan yaşlı bir adam bayram tıraşı olmak istedi. Kurban Bayramı öncesinde bayram traşı olmak için berbere giden vatandaş, ummadığı bir ilgiyle karşılaştı. Arabadan inmekte güçlük çekince yardımına berber koştu. 

 

İlçe’de 20 yıldır berberlik yaptığını söyleyen esnaf, engelli vatandaşı arabadan indirip rahatsız etmek istemediğini söyleyerek, zor durumdaki yaşlı adamı aracın içinde traş etti. Yardımsever berber, yaşlı adamın önce sakallarını köpürttü, ardından ustura ile sakallarını kesti. Bu hareketi ile Çameli halkının takdirini toplayan berber, ilçe halkı ve olaya şahit olanların büyük beğenisini kazandı. O görüntüler objektiflere ise böyle yansıdı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.