Tarımın Nabzı İl Müdürlüğünde Attı

DENİZLİ 06.09.2017 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tarımın Nabzı İl Müdürlüğünde Attı

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretimde hasat öncesi değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.   Denizli İl Müdürlüğü Brifing salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Mehmet Keskin ve başkanlık bünyesindeki teknik elemanları ile İl Müdürlüğü teknik elemanları katıldı.   Toplantının açılış konuşmasını İl Müdürü Vekili Yılmaz Erkaya yaptı. Daha sonra Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Vekili Ali Yılmaz, 2017 yılına ait bitkisel üretimdeki konuların değerlendirilmesi ile ilgili sunumunu yaptı.   Özellikle İlimiz tarım ekonomisinde önemli yer tutan Kekik Ziraati ile kekiğin değerlendirilmesi, alternatif pazarlama ve tanıtım konusu, Ayçiçeğinin 2017 yılındaki durumu, Erken ve tahmin uyarı istasyonlarının ilimiz için önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretimde hasat öncesi değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Denizli İl Müdürlüğü Brifing salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Mehmet Keskin ve başkanlık bünyesindeki teknik elemanları ile İl Müdürlüğü teknik elemanları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını İl Müdürü Vekili Yılmaz Erkaya yaptı. Daha sonra Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Vekili Ali Yılmaz, 2017 yılına ait bitkisel üretimdeki konuların değerlendirilmesi ile ilgili sunumunu yaptı.

 

Özellikle İlimiz tarım ekonomisinde önemli yer tutan Kekik Ziraati ile kekiğin değerlendirilmesi, alternatif pazarlama ve tanıtım konusu, Ayçiçeğinin 2017 yılındaki durumu, Erken ve tahmin uyarı istasyonlarının ilimiz için önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.