Nusaybin şehidinin Denizli’deki evine acı haber ulaştı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2017 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Nusaybin şehidinin Denizli’deki evine acı haber ulaştı

Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsalında, güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın Denizli’deki evine ateş düştü. Mardin’nin Nusaybin ilçesi Çalıköyü Mahallesi kırsalında terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, güvenlik güçleri ile terör mensupları arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. şehit olan uzman Çavuş Muhammet Arıkan’nın Denizli’nin Çal ilçesi Bayıralanı köyündeki baba evine acı haber ulaştı.   Jandarma ve sağlık ekipleri, şehidin evine acı haberi ulaştırdı. Aile gözyaşlarına boğulurken, sağlık ekiplerinin yardımıyla ayakta durabildi.

Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsalında, güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın Denizli’deki evine ateş düştü.


Mardin’nin Nusaybin ilçesi Çalıköyü Mahallesi kırsalında terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, güvenlik güçleri ile terör mensupları arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. şehit olan uzman Çavuş Muhammet Arıkan’nın Denizli’nin Çal ilçesi Bayıralanı köyündeki baba evine acı haber ulaştı.

 

Jandarma ve sağlık ekipleri, şehidin evine acı haberi ulaştırdı. Aile gözyaşlarına boğulurken, sağlık ekiplerinin yardımıyla ayakta durabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.