Denizli Emniyet Müdürlüğü, Gazilerle kahvaltıda bir araya geldi

DENİZLİ 22.09.2017 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Gazilerle kahvaltıda bir araya geldi

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından ’19 Eylül Gaziler Günü’ dolasıyla Gaziler ve Aileleri onuruna düzenlenen kahvaltı programına Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ in katılımıylaa gerçekleştirildi.   Denizli Polis evinde gerçekleştirilen kahvaltı programında Gaziler ve Aileleri ile bir araya gelen ve misafirleriyle tek tek ilgilenen Demir; ‘ Vatan için can veren Şehit ile Gazileri, daima minnet ve şükranla andıklarını, Şehit ve Gazi Ailelerinin dertlerini kendi dertleri gibi gördüklerini’ söyledi.   Gaziler ve aileleri düzenlenen kahvaltıdan dolayı duydukları memnuniyetlerini Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ e ilettiler. Kahvaltı programı, Gaziler ve aileleri ile birlikte toplu olarak fotoğraf çekilmesiyle son buldu.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından ’19 Eylül Gaziler Günü’ dolasıyla Gaziler ve Aileleri onuruna düzenlenen kahvaltı programına Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ in katılımıylaa gerçekleştirildi.

 

Denizli Polis evinde gerçekleştirilen kahvaltı programında Gaziler ve Aileleri ile bir araya gelen ve misafirleriyle tek tek ilgilenen Demir; ‘ Vatan için can veren Şehit ile Gazileri, daima minnet ve şükranla andıklarını, Şehit ve Gazi Ailelerinin dertlerini kendi dertleri gibi gördüklerini’ söyledi.

 

Gaziler ve aileleri düzenlenen kahvaltıdan dolayı duydukları memnuniyetlerini Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ e ilettiler. Kahvaltı programı, Gaziler ve aileleri ile birlikte toplu olarak fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.