3 taş ve 7 taş yüzükler!

DİĞER 23.09.2017 - 08:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

3 taş ve 7 taş yüzükler!

Pırlanta yüzük dendiğinde akla her zaman tektaş yüzükler gelmektedir. Zarif, şık ve ihtişamlı olan tektaşların yanı sıra farklı kombinasyonlarda da pırlanta yüzükler üretilmektedir. En çok tercih edilen ve birden fazla taşa sahip olan yüzükler arasında 3 taş pırlanta yüzükler ve 7 taş pırlanta yüzükler bulunmaktadır.     Birden fazla taş barındıran bu yüzüklerin tektaş pırlantalar göre farklı özellikleri bulunmaktadır. 3 taş ve 7 taş yüzükler yan yana sıralanan pırlanta taşlarından meydana gelmektedir. Bu taşların hepsi aynı özellikte olabileceği gibi farklı kombinasyonlar ile de yüzüklerle buluşmaları sağlanmaktadır. Özellikle 7 taş pırlanta yüzüklerde farklı boyutlarda ve özelliklerde taşlar kullanılabilmektedir. Taş boyutları ise yüzüğün boyutlarına göre değişmektedir.     Bu tür yüzük çeşitleri daha gösterişli ve modern olduğu için son zamanlarda en çok tercih edilen pırlanta yüzük modelleri arasında yerini almaktadır. https://www.bluediamond.com.tr yüksek kaliteli pırlanta yüzükleri farklı modellerde üretilmekte ve her zaman yeni modeller tasarlanmaktadır. Kendi fabrikasında üretim gerçekleştirdiği için en ucuz fiyatlara pırlanta alma şansını yakalayabilirsiniz. Çeşitli kampanyalar ile de pırlanta yüzükleri yarı fiyatına kadar indirimli alma imkanınız bulabilirsiniz. En ucuz yüzükleri sertifikalı ve garantili bir şekilde alarak sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye alabilirsiniz.     Müşteri memnuniyeti her şeyden önde geliyor ve bu satışlarda hissediliyor. Bu manada pırlanta yüzük alanlara bir çok destek verilmektedir. Satış esnasında verilen destek satış sonrasında da devam ederek insanları pırlanta yüzükleri hakkında merak ettikleri konular aydınlatılmaktadır. Geçmişten günümüze kadar gelen yüzük modelleri arasında her zaman ihtişamını ve gösterişini koruyan pırlanta yüzüklere sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Fabrika üretiminden halka sunulan bu yüzükler en uygun fiyatlara satın alınabilmektedir. Böylelikle artık pırlanta yüzüğe sahip olmak bir hayal olmaktan çıkmakta.      

Pırlanta yüzük dendiğinde akla her zaman tektaş yüzükler gelmektedir. Zarif, şık ve ihtişamlı olan tektaşların yanı sıra farklı kombinasyonlarda da pırlanta yüzükler üretilmektedir. En çok tercih edilen ve birden fazla taşa sahip olan yüzükler arasında 3 taş pırlanta yüzükler ve 7 taş pırlanta yüzükler bulunmaktadır.

 

 

Birden fazla taş barındıran bu yüzüklerin tektaş pırlantalar göre farklı özellikleri bulunmaktadır. 3 taş ve 7 taş yüzükler yan yana sıralanan pırlanta taşlarından meydana gelmektedir. Bu taşların hepsi aynı özellikte olabileceği gibi farklı kombinasyonlar ile de yüzüklerle buluşmaları sağlanmaktadır. Özellikle 7 taş pırlanta yüzüklerde farklı boyutlarda ve özelliklerde taşlar kullanılabilmektedir. Taş boyutları ise yüzüğün boyutlarına göre değişmektedir.

 

 

Bu tür yüzük çeşitleri daha gösterişli ve modern olduğu için son zamanlarda en çok tercih edilen pırlanta yüzük modelleri arasında yerini almaktadır. https://www.bluediamond.com.tr yüksek kaliteli pırlanta yüzükleri farklı modellerde üretilmekte ve her zaman yeni modeller tasarlanmaktadır. Kendi fabrikasında üretim gerçekleştirdiği için en ucuz fiyatlara pırlanta alma şansını yakalayabilirsiniz. Çeşitli kampanyalar ile de pırlanta yüzükleri yarı fiyatına kadar indirimli alma imkanınız bulabilirsiniz. En ucuz yüzükleri sertifikalı ve garantili bir şekilde alarak sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye alabilirsiniz.

 

 

Müşteri memnuniyeti her şeyden önde geliyor ve bu satışlarda hissediliyor. Bu manada pırlanta yüzük alanlara bir çok destek verilmektedir. Satış esnasında verilen destek satış sonrasında da devam ederek insanları pırlanta yüzükleri hakkında merak ettikleri konular aydınlatılmaktadır. Geçmişten günümüze kadar gelen yüzük modelleri arasında her zaman ihtişamını ve gösterişini koruyan pırlanta yüzüklere sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Fabrika üretiminden halka sunulan bu yüzükler en uygun fiyatlara satın alınabilmektedir. Böylelikle artık pırlanta yüzüğe sahip olmak bir hayal olmaktan çıkmakta.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.