Denizli'de kaybolan Bestami Göktaş'ın aracı bulundu

DENİZLİ 25.09.2017 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kaybolan Bestami Göktaş'ın aracı bulundu

Muğla Bodrum’dan Denizli’ye iş için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş’tan 4 gündür haber alınamıyor. Göktaş’ın aracı Tavas yolu üzerinde terk edilmiş halde bulundu. Ailesi Göktaş’ın hayatından endişe ediyor.    Önceki gün yaptığımız haberden sonra önemli gelişmeler yaşandı. Muğla Bodrum’dan Denizli’de bir ambalaj fabrikasından ürün almak için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş’tan ailesi 4 gündür haber alamıyor. Denizli’ye 4 gün önce yola çıkan ve bir daha haber alamayan aile Göktaş’ın hayatından endişe duyuyor.     Aile, Göktaş’ı aramak için Denizli’ye gelirken tesadüfen Tavas yolunda Bestami Göktaş’ın 06 FA 3092 plakalı aracını yol kenarına park edilmiş şekilde buldu. Damat Emrah Aydın, “ Tesadüfen bulduğumuz aracı kontrol ettiğimizde kontak anahtarının üzerinde olduğunu ve kapılarının açık olduğunu gördük. Çevrede bekçilik yapan kişilere sorduğumuzda Cuma’ gününden itibaren aracın burada olduğunu söylediler. Aracın yönü Muğla istikametine göre park edilmiş. Babamın üzerinde 30 bin liraya yakın para vardı. Gasp edilmiş veya başına bir iş geldiğinden şüpheleniyoruz. Babamın ailede hiçbir sorunu yoktu. Kendisinin kayıp olduğunu düşünmüyoruz. Sorumluluk sahibi bir kişiliğe sahip bir yapısı vardı. Başına bir iş geldiğini hayatından endişe ediyoruz” dedi. Bestami Göktaş’ın aracının bulunduğu noktada Jandarma arama çalışmalarına devam ediyor.       Bestami  Göktaş, Denizli’de Cuma günü saat 10.00 sularında bir otomotiv şirketine uğramış, ardından, 16.00 sularında ambalaj fabrikasına uğrayarak işlerini hallederek ayrıldığı belirtildi.  

Muğla Bodrum’dan Denizli’ye iş için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş’tan 4 gündür haber alınamıyor. Göktaş’ın aracı Tavas yolu üzerinde terk edilmiş halde bulundu. Ailesi Göktaş’ın hayatından endişe ediyor. 

 

Önceki gün yaptığımız haberden sonra önemli gelişmeler yaşandı. Muğla Bodrum’dan Denizli’de bir ambalaj fabrikasından ürün almak için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş’tan ailesi 4 gündür haber alamıyor. Denizli’ye 4 gün önce yola çıkan ve bir daha haber alamayan aile Göktaş’ın hayatından endişe duyuyor.

 

 

Aile, Göktaş’ı aramak için Denizli’ye gelirken tesadüfen Tavas yolunda Bestami Göktaş’ın 06 FA 3092 plakalı aracını yol kenarına park edilmiş şekilde buldu. Damat Emrah Aydın, “ Tesadüfen bulduğumuz aracı kontrol ettiğimizde kontak anahtarının üzerinde olduğunu ve kapılarının açık olduğunu gördük. Çevrede bekçilik yapan kişilere sorduğumuzda Cuma’ gününden itibaren aracın burada olduğunu söylediler. Aracın yönü Muğla istikametine göre park edilmiş. Babamın üzerinde 30 bin liraya yakın para vardı. Gasp edilmiş veya başına bir iş geldiğinden şüpheleniyoruz. Babamın ailede hiçbir sorunu yoktu. Kendisinin kayıp olduğunu düşünmüyoruz. Sorumluluk sahibi bir kişiliğe sahip bir yapısı vardı. Başına bir iş geldiğini hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Bestami Göktaş’ın aracının bulunduğu noktada Jandarma arama çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

Bestami  Göktaş, Denizli’de Cuma günü saat 10.00 sularında bir otomotiv şirketine uğramış, ardından, 16.00 sularında ambalaj fabrikasına uğrayarak işlerini hallederek ayrıldığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.