Özge Yılmaz'dan 16 gündür haber alınamıyor

DENİZLİ 26.09.2017 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özge Yılmaz'dan 16 gündür haber alınamıyor

Denizli Honaz ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan genç kız 16 gün önce evden çıktı bir daha geri dönmedi. Ailesi onu her yerde arıyor.   Denizli kayıp ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre, Honaz mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan 18 yaşındaki Özge Yılmaz isimli genç kız 16 gün önce evden çıktı ve bir daha evine dönmedi. Evden çıkarken yanına hiçbir şey almadığını belirten ailesi kızlarının bulunması için polise kayıp ilanı verdi.   Genç kızın 1.60 boylarında 47 kilo, buğday tenli, kahverengi gözlü ve gamzesi olduğunu belirten ailesi görenlerin polisi veya 05064395384 numaralı telefonu aramaları istendi.  

Denizli Honaz ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan genç kız 16 gün önce evden çıktı bir daha geri dönmedi. Ailesi onu her yerde arıyor.

 

Denizli kayıp ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre, Honaz mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan 18 yaşındaki Özge Yılmaz isimli genç kız 16 gün önce evden çıktı ve bir daha evine dönmedi. Evden çıkarken yanına hiçbir şey almadığını belirten ailesi kızlarının bulunması için polise kayıp ilanı verdi.

 

Genç kızın 1.60 boylarında 47 kilo, buğday tenli, kahverengi gözlü ve gamzesi olduğunu belirten ailesi görenlerin polisi veya 05064395384 numaralı telefonu aramaları istendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.