Çivril'de evlenme vadi ile dolandırıldı

DENİZLİ 28.09.2017 - 09:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de evlenme vadi ile dolandırıldı

Denizli Çivril İlçesinde, kendisinden 24 yaş küçük olan 4 çocuk sahibi kadınla evlenme hazırlığı yapan kişi 20 bin liralık ziynet eşyasını dolandırıcılara kaptırdı.   Evlenmek için Çivril’e getirdiği 27 yaşındaki Suriyeli Zeynep El Halebî’nin takılarla kaçtığını belirten R.A.  dolandırıcıların yakalanmasını istedi.   Edinilen bilgiye göre,51 yaşındaki R.A., evlenmek amacıyla Batman’dan Zeki isimli bir şahısla tanıştı. Zeki isimli şahıs da 27 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep El Halebi isimli Suriye uyruklu bir kadını Ramazan A. ile tanıştırdı. Bir süre görüşen R. A., ve Zeynep El halebi evlenmeye karar verdi. Zeki ve Zeynep El halebi’yi 4 çocuğu ile birlikte Çivril’e getiren Ramazan A., 2 gün boyunca dolandırıcıları evinde ağırladı. Zeynep El Halebi ile birlikte düğün alışverişi yapan R. A., Çivril Belediyesine giderek nikah günü de aldı. 25 Eylül pazartesi gün işlemleri ve düğün alışverişini yapan R. A. 26 Eylül Salı gün kendisini Zeynep El Halebi ile tanıştıran Zeki isimli şahsı yolcu etmek için Çivril otogarına götürdü. Çivril’den Karahacılı’daki evine dönen R. A., Zeynep El halebi ve 4 çocuğunun evde olmadığını görünce dolandırıldığını anladı.   Evlenmek için Zeynep El Halebî’ye 20 bin liralık altın aldığını ifade eden R. A. savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.   İfadesinde Suriye uyruklu kadınla 2 gün boyunca birlikte yaşadıklarını söyleyen ve Zeynep El Halebi’nin 4 çocuğunu okula kaydetmek için girişimde bulunduğunu belirten R.A., evlenme vaadiyle kendisini kandıran şahısların yakalanması için yardım istedi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak:(yesilcivrilgazetesi)

Denizli Çivril İlçesinde, kendisinden 24 yaş küçük olan 4 çocuk sahibi kadınla evlenme hazırlığı yapan kişi 20 bin liralık ziynet eşyasını dolandırıcılara kaptırdı.

 

Evlenmek için Çivril’e getirdiği 27 yaşındaki Suriyeli Zeynep El Halebî’nin takılarla kaçtığını belirten R.A.  dolandırıcıların yakalanmasını istedi.

 

Edinilen bilgiye göre,51 yaşındaki R.A., evlenmek amacıyla Batman’dan Zeki isimli bir şahısla tanıştı. Zeki isimli şahıs da 27 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep El Halebi isimli Suriye uyruklu bir kadını Ramazan A. ile tanıştırdı. Bir süre görüşen R. A., ve Zeynep El halebi evlenmeye karar verdi. Zeki ve Zeynep El halebi’yi 4 çocuğu ile birlikte Çivril’e getiren Ramazan A., 2 gün boyunca dolandırıcıları evinde ağırladı. Zeynep El Halebi ile birlikte düğün alışverişi yapan R. A., Çivril Belediyesine giderek nikah günü de aldı. 25 Eylül pazartesi gün işlemleri ve düğün alışverişini yapan R. A. 26 Eylül Salı gün kendisini Zeynep El Halebi ile tanıştıran Zeki isimli şahsı yolcu etmek için Çivril otogarına götürdü. Çivril’den Karahacılı’daki evine dönen R. A., Zeynep El halebi ve 4 çocuğunun evde olmadığını görünce dolandırıldığını anladı.

 

Evlenmek için Zeynep El Halebî’ye 20 bin liralık altın aldığını ifade eden R. A. savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

 

İfadesinde Suriye uyruklu kadınla 2 gün boyunca birlikte yaşadıklarını söyleyen ve Zeynep El Halebi’nin 4 çocuğunu okula kaydetmek için girişimde bulunduğunu belirten R.A., evlenme vaadiyle kendisini kandıran şahısların yakalanması için yardım istedi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak:(yesilcivrilgazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.