Çameli'de itfaiye binası cami ve köprü açılışı yapıldı

DENİZLİ 29.09.2017 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de itfaiye binası cami ve köprü açılışı yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli ilçesinde tamamlanan Kalınkoz Mahllesi İtfaiye Binası, Sarıkavak Camiisi  ve Kanlıçay köprüsü gerçekleşen törenle hizmete girdi.     Çameli İlçe Merkezinden sonra Kalınkoz Mahallesine Modern İtfaiye Binası hizmete girdi. İtfaiye Binası açılışında, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan,Park Bahçeler Daire Başkanı Lale Gönüllü ,Fen İşleri Daire Başkanı Nuriye Çevni,Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bilal Arslan ,DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Meclis Üyeleri,Mahalle Muhtarları ,İtfaiye Personeli ve mahalle sakinleri katıldı.     ÇAMELİ  İLÇESİNDE 2.MODERN İTFAİYE BİNASI   Yeni itfaiye binası ve bu bina ile birlikte alınan araç ve ekipmanlar sayesinde olaylara kısa sürede müdahale edeceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Cengiz Arslan itfaiyemiz Kalınkoz Mahallesi alanında hizmet vermeye çalışıyor. Hem çıkışı zor oluyor. Hem de araç park etmekte zorlanıyordu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ve katkılarıyla Yapılan İtfaiye Binası Modern Binasıyla ilçemize yakışır bir şekilde hizmet verecektir.     SARIKAVAK CAMİSİ İBADETE AÇILDI   Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli Belediyesi ve Hayırseverlerin katkıları ile  Sarıkavak Mahallesinde yaptırılan Sarıkavak Camii İbadete açıldı. Törende Camiiye katkı verenlere plaket verildi. Okunan duaların ardından kurdele kesilerek Sarıkavak Camii İbatede açıldı   KANLIÇAY KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILDI   Kirazlıyayla Mahallesinde Alt yapı hizmetlerinin yanında vatandaşların rahat ve güveni için de çaba sarf eden Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmete açtığı köprü açılışı gerçekleşti Kirazlıyayla Mahallesi sakinleri tarafından sevinçle karşıladığı bu yatırım, bölgedeki ihtiyacı gidererek vatandaşların güven ve rahata kavuşmasını sağladı. Başkan Arslan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a çok teşekkür ediyoruz. Köprümüz Kirazlıyayla Mahallesi ve İlçemize hayırlı olsun dedi.         BİN METREKARELİK HALI SAHA TAMAMLANDI Denizli’de 7’den 70’e herkesin spor yapması için birçok projeye imza attıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "Çocuklarımızın tozlu ve çamurlu alanlarda değil modern sahalarda spor yapması için canla başla çalışıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmak için benzeri yatırımlarımız her bölgede sürecek. İhtiyaç bulunan bölgelere spor tesisi yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.     Kalınkoz Mahallesine yapılan bin metrekarelik halı saha tamamlandı.. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklama'da Kalınkoz Mahallemizdeki çocuklar ve gençlerimizin Kışın yağan kar ve yağmur nedeniyle rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir halı sahayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapıldı. Desteklerini esirgemeyen Kapalı Halı Saha için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz" dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli ilçesinde tamamlanan Kalınkoz Mahllesi İtfaiye Binası, Sarıkavak Camiisi  ve Kanlıçay köprüsü gerçekleşen törenle hizmete girdi.

 

 

Çameli İlçe Merkezinden sonra Kalınkoz Mahallesine Modern İtfaiye Binası hizmete girdi. İtfaiye Binası açılışında, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan,Park Bahçeler Daire Başkanı Lale Gönüllü ,Fen İşleri Daire Başkanı Nuriye Çevni,Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bilal Arslan ,DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Meclis Üyeleri,Mahalle Muhtarları ,İtfaiye Personeli ve mahalle sakinleri katıldı.

 

 

ÇAMELİ  İLÇESİNDE 2.MODERN İTFAİYE BİNASI

 

Yeni itfaiye binası ve bu bina ile birlikte alınan araç ve ekipmanlar sayesinde olaylara kısa sürede müdahale edeceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Cengiz Arslan itfaiyemiz Kalınkoz Mahallesi alanında hizmet vermeye çalışıyor. Hem çıkışı zor oluyor. Hem de araç park etmekte zorlanıyordu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ve katkılarıyla Yapılan İtfaiye Binası Modern Binasıyla ilçemize yakışır bir şekilde hizmet verecektir.

 

 

SARIKAVAK CAMİSİ İBADETE AÇILDI

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli Belediyesi ve Hayırseverlerin katkıları ile  Sarıkavak Mahallesinde yaptırılan Sarıkavak Camii İbadete açıldı. Törende Camiiye katkı verenlere plaket verildi. Okunan duaların ardından kurdele kesilerek Sarıkavak Camii İbatede açıldı

 

KANLIÇAY KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILDI

 

Kirazlıyayla Mahallesinde Alt yapı hizmetlerinin yanında vatandaşların rahat ve güveni için de çaba sarf eden Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmete açtığı köprü açılışı gerçekleşti Kirazlıyayla Mahallesi sakinleri tarafından sevinçle karşıladığı bu yatırım, bölgedeki ihtiyacı gidererek vatandaşların güven ve rahata kavuşmasını sağladı. Başkan Arslan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a çok teşekkür ediyoruz. Köprümüz Kirazlıyayla Mahallesi ve İlçemize hayırlı olsun dedi.

 

 

 

 

BİN METREKARELİK HALI SAHA TAMAMLANDI

Denizli’de 7’den 70’e herkesin spor yapması için birçok projeye imza attıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "Çocuklarımızın tozlu ve çamurlu alanlarda değil modern sahalarda spor yapması için canla başla çalışıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmak için benzeri yatırımlarımız her bölgede sürecek. İhtiyaç bulunan bölgelere spor tesisi yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

 

 

Kalınkoz Mahallesine yapılan bin metrekarelik halı saha tamamlandı.. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklama'da Kalınkoz Mahallemizdeki çocuklar ve gençlerimizin Kışın yağan kar ve yağmur nedeniyle rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir halı sahayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapıldı. Desteklerini esirgemeyen Kapalı Halı Saha için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.