Çameli’de Meslek Yüksekokulu Sevinci

DENİZLİ 29.09.2017 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de Meslek Yüksekokulu Sevinci

Pamukkale Üniversitesi bünyesine yeni bir meslek yüksekokul daha kazandırdı. Çameli’ye yapılacak olan Meslek Yüksek Okulu Müjdesini Başkan Cengiz Arslan verdi.   Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Çameli’ne meslek Yüksekokulu kurulması için onay verildi.   Başkan Arslan, “Pamukkale Üniversitesi Çameli Meslek Yüksek Okulu için her Ankara temaslarımızda Sayın Bakanımıza konuyu ilettik ve konuya ilişkin talebimizi hatırlattık. Hem Sayın Bakanımızın hem de milletvekillerimizin desteği sayesinde olumlu sonuç aldık. İlçemize meslek yüksekokulu açılması noktasında Pamukkale Üniversitesi Senatosu'ndan onay çıktı. Şimdi bu karar ile Yüksek Öğretim Genel Kurulun da onay alındı ve Çameli Meslek Yüksek Okulu öğrenci alımlarına başlayacak” dedi.   Gelişmenin kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "25 yıldır yapılamayan Çameli yolumuzun bitmesi ve açılması ile birlikte şimdi de bu müjdeli haber geldi ve çok mutluyuz. Bizlere destek veren Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, Milletvekillerimize Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a Başbakanımız, Paü Senato üyelerine Sayın Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a üyelerine ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum.   Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve senatosunun izniyle İlçemizin yapısı göz önünde bulundurularak Meslek Yüksekokulumuzun bünyesinde, Hayvan Sağlığı Teknikerliği ve laborantlık, İklimlendirme ve Harita ve Kadastro bölümleri yer alacak Bu da ilçemizin gelişip kalkınmasına katkı sunacak. İlçemizin gelişmesi ve daha güzel yerlere gitmesi, halkımızın daha iyi yaşam standardına kavuşması, eğitim camiasının her geçen gün kalitesini arttırması ve sosyal-kültürel hayatın tüm ilçelere örnek olması açısından çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yüksekokulun gelmesiyle birlikte ilçemiz daha da gözde bir ilçe haline geleceğinden eminiz. Çameli Meslek Yüksekokulu ilçemize hayırlı uğurlu olsun."

Pamukkale Üniversitesi bünyesine yeni bir meslek yüksekokul daha kazandırdı. Çameli’ye yapılacak olan Meslek Yüksek Okulu Müjdesini Başkan Cengiz Arslan verdi.

 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Çameli’ne meslek Yüksekokulu kurulması için onay verildi.

 

Başkan Arslan, “Pamukkale Üniversitesi Çameli Meslek Yüksek Okulu için her Ankara temaslarımızda Sayın Bakanımıza konuyu ilettik ve konuya ilişkin talebimizi hatırlattık. Hem Sayın Bakanımızın hem de milletvekillerimizin desteği sayesinde olumlu sonuç aldık. İlçemize meslek yüksekokulu açılması noktasında Pamukkale Üniversitesi Senatosu'ndan onay çıktı. Şimdi bu karar ile Yüksek Öğretim Genel Kurulun da onay alındı ve Çameli Meslek Yüksek Okulu öğrenci alımlarına başlayacak” dedi.

 

Gelişmenin kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "25 yıldır yapılamayan Çameli yolumuzun bitmesi ve açılması ile birlikte şimdi de bu müjdeli haber geldi ve çok mutluyuz. Bizlere destek veren Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, Milletvekillerimize Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a Başbakanımız, Paü Senato üyelerine Sayın Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a üyelerine ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve senatosunun izniyle İlçemizin yapısı göz önünde bulundurularak Meslek Yüksekokulumuzun bünyesinde, Hayvan Sağlığı Teknikerliği ve laborantlık, İklimlendirme ve Harita ve Kadastro bölümleri yer alacak Bu da ilçemizin gelişip kalkınmasına katkı sunacak. İlçemizin gelişmesi ve daha güzel yerlere gitmesi, halkımızın daha iyi yaşam standardına kavuşması, eğitim camiasının her geçen gün kalitesini arttırması ve sosyal-kültürel hayatın tüm ilçelere örnek olması açısından çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yüksekokulun gelmesiyle birlikte ilçemiz daha da gözde bir ilçe haline geleceğinden eminiz. Çameli Meslek Yüksekokulu ilçemize hayırlı uğurlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.