Çivril'de bir kişi silahla intihar etti

DENİZLİ 30.09.2017 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de bir kişi silahla intihar etti

Denizli Çivril İlçesi’nde meydana gelen olayda bir kişi silahla intihar etti.   Olay bugün Denizli’nin Çivril ilçesi Çarşı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eğlence merkezinde müzisyenlik yapan Murat Perk,(40) dün gece çalıştığı iş yerinden rahatsız olduğunu söyleyerek izin aldı. Eve gelen Perk, istirahata çekildi. Sabah saat 10.30 sıralarında ise annesi ve hanımı evin bahçesinde çalışırken evden silah sesi geldi. Hemen eve koşan anne ve eşi Perk’in av tüfeğiyle intihar ettiğini gördü.   Silah sesini ve bağırış seslerini duyan komşuları hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.  Eve gelen sağlık ekipleri Perk'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. İki çocuk babası Murat Perk’in cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Çivril İlçesi’nde meydana gelen olayda bir kişi silahla intihar etti.

 

Olay bugün Denizli’nin Çivril ilçesi Çarşı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eğlence merkezinde müzisyenlik yapan Murat Perk,(40) dün gece çalıştığı iş yerinden rahatsız olduğunu söyleyerek izin aldı. Eve gelen Perk, istirahata çekildi. Sabah saat 10.30 sıralarında ise annesi ve hanımı evin bahçesinde çalışırken evden silah sesi geldi. Hemen eve koşan anne ve eşi Perk’in av tüfeğiyle intihar ettiğini gördü.  



Silah sesini ve bağırış seslerini duyan komşuları hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.  Eve gelen sağlık ekipleri Perk'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. İki çocuk babası Murat Perk’in cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.