Denizli cezaevinde 2 kişi firar etti

DENİZLİ 01.10.2017 - 20:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli cezaevinde 2 kişi firar etti

Denizli’de Kocabaş D Tipi Kapalı Cezaevi ile Açık Cezaevinde bir günde iki firara tanıklık etti.   Ankara yolu Kocabaş Mahallesi’nde bulunan Kocabaş D Tipi Kapalı Cezaevi ile Açık Cezaevinde bir günde iki kişi firar etti. Polis telsizlerine yansıyan firarların ilki sabah saatlerinde yaşandı. Esmer 1,70 boylarında olduğu öğrenilen Murat Öztürk açık görüş sırasında firar etti.   Cezaevinde ikinci firar ise akşam saatlerinde yaşandı. 19 yaşında olduğu öğrenilen Ezmi Demir adındaki hükümlünün de açık görüş sırasında firar ettiği öğrenildi. Polis kaçan iki firari için arama çalışması başlattı.Kaynak (Çameli Gazetesi)

Denizli’de Kocabaş D Tipi Kapalı Cezaevi ile Açık Cezaevinde bir günde iki firara tanıklık etti.

 

Ankara yolu Kocabaş Mahallesi’nde bulunan Kocabaş D Tipi Kapalı Cezaevi ile Açık Cezaevinde bir günde iki kişi firar etti. Polis telsizlerine yansıyan firarların ilki sabah saatlerinde yaşandı. Esmer 1,70 boylarında olduğu öğrenilen Murat Öztürk açık görüş sırasında firar etti.

 

Cezaevinde ikinci firar ise akşam saatlerinde yaşandı. 19 yaşında olduğu öğrenilen Ezmi Demir adındaki hükümlünün de açık görüş sırasında firar ettiği öğrenildi. Polis kaçan iki firari için arama çalışması başlattı.Kaynak (Çameli Gazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.