Çameli'de dere ıslah çalışması başladı

DENİZLİ 04.10.2017 - 08:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de dere ıslah çalışması başladı

Devlet Su İşleri Tarafından Çameli İlçesi, Kızılyaka Mahallesinde dere ıslah çalışması başladı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çalışma alanına giderek dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi ve bilgi aldı. Kısa zaman da bitirilecek çalışmaların ardından, Kızılyaka Mahallesinde farklı bir görünüm sağlayacak.   Başkan Arslan ; “Devletimiz gerçekten çok büyük. Kurumlar arası iletişim, dayanışma ve ortaklaşma konusunda örnek bir çalışma yürüttüğümüzü düşünüyorum. İnsanca yaşanılacak koşullar için atılmış bir adım. Bundan sonra buraları korumak ve kollamak halkımıza düşünüyor. Çalışmalarından dolayı tüm DSİ yetkililerine ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’ye halkım adına teşekkür ediyorum dedi.     Çalışma tüm hızıyla devam ederken mahalle sakinleri,  çalışmalar çerçevesinde dere yatakları içerisinde birikmiş olan atık çöplerin ve diğer malzemelerin çıkarılarak kötü görüntünün oluşumu engelleneceğini bu çalışmalardan çok memnun olduklarını belirtiler.  

Devlet Su İşleri Tarafından Çameli İlçesi, Kızılyaka Mahallesinde dere ıslah çalışması başladı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çalışma alanına giderek dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi ve bilgi aldı. Kısa zaman da bitirilecek çalışmaların ardından, Kızılyaka Mahallesinde farklı bir görünüm sağlayacak.

 

Başkan Arslan ; “Devletimiz gerçekten çok büyük. Kurumlar arası iletişim, dayanışma ve ortaklaşma konusunda örnek bir çalışma yürüttüğümüzü düşünüyorum. İnsanca yaşanılacak koşullar için atılmış bir adım. Bundan sonra buraları korumak ve kollamak halkımıza düşünüyor. Çalışmalarından dolayı tüm DSİ yetkililerine ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’ye halkım adına teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Çalışma tüm hızıyla devam ederken mahalle sakinleri,  çalışmalar çerçevesinde dere yatakları içerisinde birikmiş olan atık çöplerin ve diğer malzemelerin çıkarılarak kötü görüntünün oluşumu engelleneceğini bu çalışmalardan çok memnun olduklarını belirtiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.