Kuyuya düşen keçiyi itfaiye kurtardı

DENİZLİ 04.10.2017 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kuyuya düşen keçiyi itfaiye kurtardı

Denizli Tavas İlçesi’nde 10 metre derinlikteki kuyuya düşen keçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.   Olay, Tavas ilçesi Aydoğdu Mahallesi’nde yaşandı. Bir çiftçiye ait keçi otlarken bulunduğu alanda 10 metre derinliğindeki kuyuyu fark etmemesi üzerine, aşağı düşerek mahsur kaldı. Sahibinin itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen Tavas İtfaiye şube ekipleri kurtarma çalışmalarına başladı.   İtfaiye ekiplerinin merdiven yardımı ile aşağı inerek, keçiyi halata bağladı. Daha sonra kuyuda mahsur kalan keçi halat yardımıyla yukarı çekilerek, kurtarılarak sahibine teslim edildi.      

Denizli Tavas İlçesi’nde 10 metre derinlikteki kuyuya düşen keçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Olay, Tavas ilçesi Aydoğdu Mahallesi’nde yaşandı. Bir çiftçiye ait keçi otlarken bulunduğu alanda 10 metre derinliğindeki kuyuyu fark etmemesi üzerine, aşağı düşerek mahsur kaldı. Sahibinin itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen Tavas İtfaiye şube ekipleri kurtarma çalışmalarına başladı.

 

İtfaiye ekiplerinin merdiven yardımı ile aşağı inerek, keçiyi halata bağladı. Daha sonra kuyuda mahsur kalan keçi halat yardımıyla yukarı çekilerek, kurtarılarak sahibine teslim edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.